Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.

Колку ме нервираше до мене имаше деца од 10 години може помалку мислам купија цел фрижидер со храна мислев ќе кампуват таму и незнам кај кур ќе сфатат нешто тоа не е цртан некој планес или карс абе сериозен филм е тоа бе нема шала ма имаше шали бе каква сериозност :pos:

абе иди у кино не се заебавај

На МТВ сега рекламираа филмови периодов што ќе ги даваат..меѓу другите и Joe од 2014 на Никола Скејџ, и Only God Forgives од 2013 на њот...машала нови филмови на МТВ...МТВ ли е ХБО ли е..

Башка и Downfall со Хитлер ќе го даваат..Мисија: Изгледај ја сценана со монологот на Хитлер без да се насмееш :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1415826034][/DOUBLEPOST]http://mentalfloss.com/article/59964/what-darth-vader-sounded-star-wars-set

Последно уредено:
Колку ме нервираше до мене имаше деца од 10 години може помалку мислам купија цел фрижидер со храна мислев ќе кампуват таму и незнам кај кур ќе сфатат нешто тоа не е цртан некој планес или карс абе сериозен филм е тоа бе нема шала ма имаше шали бе каква сериозност :pos:

абе иди у кино не се заебавај
мене па у кино ме нервираат со ова, едно дебело дете така ме деконцентрираше јадеше чипсови, бисквити, сокови јогурти шо уше не, пратење филмот никако, ко конус беше, без врат - антипатичен 10/10, стана и си отиде 15 мин пред да заврши филмот.

Затоа гледајте да не одите во ударните термини во вторник. Посебно вторник, но и немора да значи, имам одено неколку пати во вторник и сум поминал добро, но уште ми е во глава едно дете што јадеше оние смрдливите Clipsy, а седеше две седишта до мене. Можете да замислите какви емоции будеше во мене. Manslaughter.

Инаку кога сме на темата, комедии и забавни филмови се гледаат во такви моменти пошто подобри се такви филмови во полна сала да се гледаат :)

Добро ни одеше дискусијата се додека Драгонски не почна да не дефокусира со разно-разни трејлери...

Pa koga snemuva pari za kino se prefrla na trejleri. :D

Драга
1395111_975332542489805_569631981182596312_n.jpg

:(

Како антисоцијален лик во друштво се понаша. Сите зборат за жени тој почнува тема за политика. Културно на чист македонски му викаме „у реду је друже“ и продолжуваме со муабетот за жените, тој ти вика: „ладно денес у п**** материну“...

Али стварно нек си ибе матер времево, пред месец дена голи ко Ким се шетавме, сега треба јакни да носиш..ццц.....а да не спомнам и владава како не јебе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom