Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
Колку ме нервираше до мене имаше деца од 10 години може помалку мислам купија цел фрижидер со храна мислев ќе кампуват таму и незнам кај кур ќе сфатат нешто тоа не е цртан некој планес или карс абе сериозен филм е тоа бе нема шала ма имаше шали бе каква сериозност :pos:

абе иди у кино не се заебавај

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
На МТВ сега рекламираа филмови периодов што ќе ги даваат..меѓу другите и Joe од 2014 на Никола Скејџ, и Only God Forgives од 2013 на њот...машала нови филмови на МТВ...МТВ ли е ХБО ли е..

Башка и Downfall со Хитлер ќе го даваат..Мисија: Изгледај ја сценана со монологот на Хитлер без да се насмееш :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1415826034][/DOUBLEPOST]http://mentalfloss.com/article/59964/what-darth-vader-sounded-star-wars-set

Последно уредено:
W

wicked_1

Гостин
Колку ме нервираше до мене имаше деца од 10 години може помалку мислам купија цел фрижидер со храна мислев ќе кампуват таму и незнам кај кур ќе сфатат нешто тоа не е цртан некој планес или карс абе сериозен филм е тоа бе нема шала ма имаше шали бе каква сериозност :pos:

абе иди у кино не се заебавај
мене па у кино ме нервираат со ова, едно дебело дете така ме деконцентрираше јадеше чипсови, бисквити, сокови јогурти шо уше не, пратење филмот никако, ко конус беше, без врат - антипатичен 10/10, стана и си отиде 15 мин пред да заврши филмот.

J

jinxed

Гостин
Затоа гледајте да не одите во ударните термини во вторник. Посебно вторник, но и немора да значи, имам одено неколку пати во вторник и сум поминал добро, но уште ми е во глава едно дете што јадеше оние смрдливите Clipsy, а седеше две седишта до мене. Можете да замислите какви емоции будеше во мене. Manslaughter.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Инаку кога сме на темата, комедии и забавни филмови се гледаат во такви моменти пошто подобри се такви филмови во полна сала да се гледаат :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Како антисоцијален лик во друштво се понаша. Сите зборат за жени тој почнува тема за политика. Културно на чист македонски му викаме „у реду је друже“ и продолжуваме со муабетот за жените, тој ти вика: „ладно денес у п**** материну“...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Али стварно нек си ибе матер времево, пред месец дена голи ко Ким се шетавме, сега треба јакни да носиш..ццц.....а да не спомнам и владава како не јебе..

Kajgana Shop

На врв Bottom