Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Avatar e 10/10 и ниѓто уште не му се прибилижило визуелно.
Fullscreen форматот у комбо со флуидноста и "колоритноста" - кине!
Уште си го чувам у блу.
Истото го кажа и Џесика Честејн уЈас го гледав во вторник, во 22:40, значи во најударен термин и толку беше мирно за кино што буквално луѓе престануваа да јадат пуканки на некои сцени. Баш сега во кафана го зборевме ова![]()
Јас од Аватар никогаш нема да ја заборавам сцената кога ќе влезе прв пат у аватарот, ќе се разлути/напне нема да можат да го сопрат, ќе излезе надвор и полека но сигурно ќе се затрчуе и затрчуе и стапките се гледаат и летаат камчиња/песок на сите страни ЛЕЛЕ сеа го стаам екстерниот да си ја пуштам сцената позПа тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмот
nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
мене па у кино ме нервираат со ова, едно дебело дете така ме деконцентрираше јадеше чипсови, бисквити, сокови јогурти шо уше не, пратење филмот никако, ко конус беше, без врат - антипатичен 10/10, стана и си отиде 15 мин пред да заврши филмот.Колку ме нервираше до мене имаше деца од 10 години може помалку мислам купија цел фрижидер со храна мислев ќе кампуват таму и незнам кај кур ќе сфатат нешто тоа не е цртан некој планес или карс абе сериозен филм е тоа бе нема шала ма имаше шали бе каква сериозност
абе иди у кино не се заебавај
>за 2 годиниИнтерстелар е новиот Армагедон.
со сила пробува да си ја сјебе кариератаZgora na se, uste iskacaat filmovi so Nicolas Cage.
Left.Behind.2014.1080p.BluRay.x264.AC3.2.0-RARBG