Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Avatar e 10/10 и ниѓто уште не му се прибилижило визуелно.

Fullscreen форматот у комбо со флуидноста и "колоритноста" - кине!

Уште си го чувам у блу.

Па тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмот

Јас го гледав во вторник, во 22:40, значи во најударен термин и толку беше мирно за кино што буквално луѓе престануваа да јадат пуканки на некои сцени. Баш сега во кафана го зборевме ова :D
Истото го кажа и Џесика Честејн у
Interstellar.Nolans.Odyssey.720p.HDTV.x264-FaiLED
Погледнете го има интересни работи од типот на, не е баш се CGI, прашината реална, cornfield навистина посадиле и после ја продал пченката Нолан :ROFLMAO: и слично
Па тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмот
Јас од Аватар никогаш нема да ја заборавам сцената кога ќе влезе прв пат у аватарот, ќе се разлути/напне нема да можат да го сопрат, ќе излезе надвор и полека но сигурно ќе се затрчуе и затрчуе и стапките се гледаат и летаат камчиња/песок на сите страни ЛЕЛЕ сеа го стаам екстерниот да си ја пуштам сцената поз
back
епис сцена :D

Последно уредено:
Имам опција да изнајмам сепаре во кино, кауч јеботе како по дома, и сакав на некој филм да одам така со девојка ми ама ми изгледаше многу снобовски. Сега после Интерстелар се правам пишман што еднаш во животов не бев сноб.

nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.

Колку ме нервираше до мене имаше деца од 10 години може помалку мислам купија цел фрижидер со храна мислев ќе кампуват таму и незнам кај кур ќе сфатат нешто тоа не е цртан некој планес или карс абе сериозен филм е тоа бе нема шала ма имаше шали бе каква сериозност :pos:

абе иди у кино не се заебавај

На МТВ сега рекламираа филмови периодов што ќе ги даваат..меѓу другите и Joe од 2014 на Никола Скејџ, и Only God Forgives од 2013 на њот...машала нови филмови на МТВ...МТВ ли е ХБО ли е..

Башка и Downfall со Хитлер ќе го даваат..Мисија: Изгледај ја сценана со монологот на Хитлер без да се насмееш :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1415826034][/DOUBLEPOST]http://mentalfloss.com/article/59964/what-darth-vader-sounded-star-wars-set

Последно уредено:
Колку ме нервираше до мене имаше деца од 10 години може помалку мислам купија цел фрижидер со храна мислев ќе кампуват таму и незнам кај кур ќе сфатат нешто тоа не е цртан некој планес или карс абе сериозен филм е тоа бе нема шала ма имаше шали бе каква сериозност :pos:

абе иди у кино не се заебавај
мене па у кино ме нервираат со ова, едно дебело дете така ме деконцентрираше јадеше чипсови, бисквити, сокови јогурти шо уше не, пратење филмот никако, ко конус беше, без врат - антипатичен 10/10, стана и си отиде 15 мин пред да заврши филмот.

Инаку кога сме на темата, комедии и забавни филмови се гледаат во такви моменти пошто подобри се такви филмови во полна сала да се гледаат :)

Како антисоцијален лик во друштво се понаша. Сите зборат за жени тој почнува тема за политика. Културно на чист македонски му викаме „у реду је друже“ и продолжуваме со муабетот за жените, тој ти вика: „ладно денес у п**** материну“...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom