Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го почнав Dracula Untold со очеквуања дека ќе гледам срање филм со тапа приказна, ефекти и све пропратно. Арно ама филмов ме демантираше. Интересна приказна, задоволителна улога и прејаки ефекти. Го препорачувам филмов да го гледате оние што се фанови на вампири и Дракула, можеби нема никаква врска со вистинската приказна за вистинскиот Дракула, ама приказната е итекако добра. Плус добра глума и Тајвин Dracula Senior :D

Почина Никола Симич, според мене еден од најдобрите актери на Балканот, на сите времиња.
Глумеше во многу серии и филмови, а секако ќе остане најпознат во улогата на Мито Пантич од Тесна Кожа.
Нека му е лесна земјата :(

И јас го изгледав Дракула. Арен филм, 6че, онака ништо посебно, за тепање време кроз акција. Си имаше клише моменти и глупи моменти. Али то е.

Аман бре, и Никола Симиќ починал. Почивај во мир. И кога веќе сме тука, од кој филм е сликава. Знам скоро го гледав.

tesna-koza-508.jpg

^Ова изгледа како квази споменик како дел од Скопје 2014 :D

Го утепавте од фалење Интерстелар, се надевам ќе врти некоја порака филмов а не само визуализирање до бескрај, кинематографија и кадри, клише муабети знам дека ќе има.

Го утепавте од фалење Интерстелар, се надевам ќе врти некоја порака филмов а не само визуализирање до бескрај, кинематографија и кадри, клише муабети знам дека ќе има.
Подигнуваме очекувања за да му го расипеме на њот.

Е, на тоа циљав

wot da ne ziveese 200km od kinoto nemase da sedi na forum da go zaebava wot
ke kampuvase pred blagajna
x-men, hobbit gi gledav, ovojgodisniot hobbit i interstelar ke idam
za drugo ni pari ni mrcvaranje across the country ne vredi

ali dobro barem drugite doma ne gi gleam na laptop :D

samo dragonsky smee da zbori za idenje u kino, sve drugo e kaznivo.

Dawn of the Planet of the Apes 2014 1080p Bluray x264 DTS-EVO
Па то бе Цецо!

@wot За Exodus: Gods and Kings не идеш во кино? Исто време ќе се дава со хобитот па можеш "целодневна" комбинација да направиш. На Ridley Scott е филмот.

Како што не ми иде во последно време со филмовиве на Нолан, осеќам дека пак ќе бидам the bad guy :)
Дури и култен веќе станувал новиов :cautious:

Back
На врв Bottom