Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го почнав Dracula Untold со очеквуања дека ќе гледам срање филм со тапа приказна, ефекти и све пропратно. Арно ама филмов ме демантираше. Интересна приказна, задоволителна улога и прејаки ефекти. Го препорачувам филмов да го гледате оние што се фанови на вампири и Дракула, можеби нема никаква врска со вистинската приказна за вистинскиот Дракула, ама приказната е итекако добра. Плус добра глума и Тајвин Dracula Senior :D

Почина Никола Симич, според мене еден од најдобрите актери на Балканот, на сите времиња.
Глумеше во многу серии и филмови, а секако ќе остане најпознат во улогата на Мито Пантич од Тесна Кожа.
Нека му е лесна земјата :(

И јас го изгледав Дракула. Арен филм, 6че, онака ништо посебно, за тепање време кроз акција. Си имаше клише моменти и глупи моменти. Али то е.

Аман бре, и Никола Симиќ починал. Почивај во мир. И кога веќе сме тука, од кој филм е сликава. Знам скоро го гледав.

tesna-koza-508.jpg

^Ова изгледа како квази споменик како дел од Скопје 2014 :D

Го утепавте од фалење Интерстелар, се надевам ќе врти некоја порака филмов а не само визуализирање до бескрај, кинематографија и кадри, клише муабети знам дека ќе има.

Го утепавте од фалење Интерстелар, се надевам ќе врти некоја порака филмов а не само визуализирање до бескрај, кинематографија и кадри, клише муабети знам дека ќе има.
Подигнуваме очекувања за да му го расипеме на њот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom