Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

H

HoT IcE

Гостин
Го почнав Dracula Untold со очеквуања дека ќе гледам срање филм со тапа приказна, ефекти и све пропратно. Арно ама филмов ме демантираше. Интересна приказна, задоволителна улога и прејаки ефекти. Го препорачувам филмов да го гледате оние што се фанови на вампири и Дракула, можеби нема никаква врска со вистинската приказна за вистинскиот Дракула, ама приказната е итекако добра. Плус добра глума и Тајвин Dracula Senior :D

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Почина Никола Симич, според мене еден од најдобрите актери на Балканот, на сите времиња.
Глумеше во многу серии и филмови, а секако ќе остане најпознат во улогата на Мито Пантич од Тесна Кожа.
Нека му е лесна земјата :(

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
И јас го изгледав Дракула. Арен филм, 6че, онака ништо посебно, за тепање време кроз акција. Си имаше клише моменти и глупи моменти. Али то е.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Аман бре, и Никола Симиќ починал. Почивај во мир. И кога веќе сме тука, од кој филм е сликава. Знам скоро го гледав.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
^Ова изгледа како квази споменик како дел од Скопје 2014 :D

W

wicked_1

Гостин
Го утепавте од фалење Интерстелар, се надевам ќе врти некоја порака филмов а не само визуализирање до бескрај, кинематографија и кадри, клише муабети знам дека ќе има.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Го утепавте од фалење Интерстелар, се надевам ќе врти некоја порака филмов а не само визуализирање до бескрај, кинематографија и кадри, клише муабети знам дека ќе има.
Подигнуваме очекувања за да му го расипеме на њот.

Kajgana Shop

На врв Bottom