Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема врска какви комбинации правеле само знам дека моделот веќе 2 ипол 3 години од кога излезе држи иста цена ваљда нешто значи и тоа
по мое е многу подобар избор него ли чангето или овој геј од вивакс барем заради позлатениот изменувач и двата грејачи плус имаш проверен санио компресор што не се слуша како работи
Со здравје да ја служиш момче. Се надевам дека ќе биде добра.Јас пресеков, нарачав Gree Change 12.000BTU.
Ознаките на моделот, треба да се GWH12KF K3DNA6B. Ќе видиме за сигурно кога ќе го добијам уредот.
Eпа тоа е тоа, додека не ги знаеш ознаките на надворешна и внатрешна единица... тотално не знаеш за кој модел се работи. А како што Вивакс се ремаркирани Гри, така и Вивакс трпат промени во зависност од тоа кои модели на Гри се ремаркираат.не сум прашал за ознаките ама знам дека е 30К без монтажа исто како беше и првиот ден не му е намалена цената никако веќе 3 години
овој геии беше исто 29 или 30 кога излезе па сега е намален на 24
Ќе биде, денес држачите ќе се местат... а целосна монтажа климата откако ќе се заврши фасадата.Јас ќе му честитам откако ќе ја намонтира![]()
Фала. Да знаеш дека и за Даикинот се мислев, ама на крај цената одлучи (и фактот што се работи за помала соба).Со здравје да ја служиш момче. Се надевам дека ќе биде добра.
Јас пресеков, нарачав Gree Change 12.000BTU.
Ознаките на моделот, треба да се GWH12KF K3DNA6B. Ќе видиме за сигурно кога ќе го добијам уредот.
Фала. И не знаеш колку... пријателите за мене измислија нов збор: „ВАНАЛИЗА„Не знам вака наеднаш што избрза бе машко и ја зеде од прва...Земи прво прочитај нешто, информирај се, а не вака избрзана одлука.
Ајде со здравје да си ја служиш, чекаме фидбек како ќе те служи.
kolku pari e vivax geci?Што е предноста на GREE CHANGE над VIVAX GEEI ?????
плус кај мене има за исти пари вивакс геци кој мислам дека е барем една класа над овие две клими
ај едно стручно мислење дали сум грешка или не
геци барем овој што е кај нас има санио компресор, позлатен кондензатор, плус грејач на компресорот и конд. и во секојдневна работа е нечуен на 40-50см. под него сум имал прилика да го слушам како работи оваа зима што помина февруар месец, не се слуша ништо во споредба со мојата и комшиите имаат мака од неа![]()