Го гледав, 10/10, брилијантноОдма да си го гледал филмот!
Ќе решаваш интеграли друг пат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледав, 10/10, брилијантноОдма да си го гледал филмот!
Ќе решаваш интеграли друг пат![]()
Кино... го глеав само зашо ми испадна ко бесплатен, не очекуев нешто посебно, али зажалив за изгубеното време... поентата и она шо сака да го престави со филмов е точно кажано у самиот филм со зборови, али за мене испадна жива досада...@grande-juve @MyloXyloto denes ste go gledale I dvajcata Love, da ne iskoci prevod?
Па скоро ко некој рандом режисер на порничи.overrated e Гаспар, не го форсирај![]()
Се сложувам за сценариото, имаше недостатоци и дијалозите не беа нешто посебно, ама мене што ме привлече дефинитивно беше таа хемија меѓу тројката главни актерки, секс сцените ми беа океј направени како за еден арт филм. Ме возеше филмот два часа без да трепнам, сакам вакви стварчиња, послаб е од Enter the void во секој случај, а за останатите на Гаспар планирам деновиве. Инаку без превод го гледав, се разбира скоро се`@grande-juve @MyloXyloto denes ste go gledale I dvajcata Love, da ne iskoci prevod?
Enter the Void симнат е од дамна, сигурно ќе се глеа... а и не дека отпишуем режисери после еден глеан филмKoga sme kaj Belluci izgledaj go barem Irreversible od Noe.
I Enter the Void. Dva filma, ne moes mnogu vreme da izgubis, a moze mnogu da smenis mislenje za covekov.![]()
Вечер кој не гледа фудбал, од 20 часот во Кинотека, Man with a Movie Camera
ремек дело од кадри и монтажа... најдобриот документарец што сум го гледал.
Me zaintrigira i go simnav. Mene mi bese dosaden. Sreka ne trae mnogu.
I pogodi na koja bas scena mi vleze brat mi u soba.
Yup. The umbilical cord.
![]()
не сум го гледал Тарковски.![]()