Twin Peaks

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Дупла тема. :confused: А проверив...:facepalm: Моја грешка.

Дупла тема. :confused: А проверив...:facepalm: Моја грешка.
Абе не мене нешто дека ми смета, или да не помислите дека изигрувам модератор (а не сум) - само работам нешто во подфорумов во моментов, и пронаоѓам дупли теми. :P

Абе не мене нешто дека ми смета, или да не помислите дека изигрувам модератор (а не сум) - само работам нешто во подфорумов во моментов, и пронаоѓам дупли теми. :P
Дека е дупла темава, е, но другата е без никаков вовед и веќе е „умрена“. Just sayin'.

Не ја отворај веста. Има спојлери, а нема да се врати Твин Пикс, за нешто сосема друго е. Во последно време имаше многу шпекулации ама финтата беше дека Дејвид Линч ја реиздава Твин Пикс во HD и тоа... Изгледај ја цела и пиши импресии :)

Интересна серија, напната приказна на моменти, многу смешни ликови, а и глума. Последната епзиода беше wow. И појавувањето на Дејвид Линч и тоа со специфичен лик.
tumblr_n48bxi0Jkc1r87hgao1_500.jpg

tumblr_n46kf4taAT1swazx3o2_250.gif

tumblr_n3pwlbU0ia1r63m56o1_500.png

Последно уредено:
Како јас ништо не сум напишал тука, не сум ја видел темата најверојатно. Топ серија, врв во своето време и една од најдобрите на сите времиња. Засекогаш ќе ми останат во спомен тие ликови, малото мистериозно и перверзно гратче и секако музиката, психоделичната музика.

Само што ја завршив првата сезона импресии еден куп ама откако ќе ја изгледам ќе пишам поопширно.
Иначе сонот на Agent Cooper беше можеби и нај јакото и нај истрипано нешто што го имам видено во мојот живот. :cuc:

Само што ја завршив првата сезона импресии еден куп ама откако ќе ја изгледам ќе пишам поопширно.
Иначе сонот на Agent Cooper беше можеби и нај јакото и нај истрипано нешто што го имам видено во мојот живот. :cuc:

Kazi im, Jim.

4 strani fucking Twin Peaks.

Sramota.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom