blue ladybug
Фанг ловер
Не ве читам веќе, додека не ја изгледам епизодава!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеме какво, ахем, куче е Сандор. Ама само мене ме изненади кога во разговорот со Бриен рече дека се грижи за неа, дека само тој може да ја чува Арија? На почетокот на сезоната ја гледаше само како вреќа злато, ама мислам дека сепак имаше некакво приврзаност кон неа. Барем, колку што можевме да очекуваме од него. А на крајот Арија го остави да се мачи. Не дека не заслужи мака, ама ако гледаш па од негова страна, таа е крива за тоа шо му се случи со Бриен. А па тој е крив дека ја киднапира. Не знам, класична дилема од тип кокошката или јајцето. Ама сепак мислам дека беше многу ладно од страна на Арија што го остави така да вика без збор.
Прво и прво: И на тие книгите шо ги имат прочитано можи серијата да им спојлни работи. На пример, Џоџен дека умре/ќе умри. Не дека ми е гајле за него, but I'm worried because of the implication.
Does really Tywin Lannister
Должност на секој крал е да го штити реалмот, па така кога Nights Watch пратија писма до секој корнер до сите so-called kings само Stannis одговори, да докаже дека е он е вистинскиот крал и дека се грижи, нормално за да добие симпатии и потенцијални подданици.Бран ќе лета?! Ух, ќе биде интересно. Него... како Станис го помина ѕидот со војската и дојде од другата страна? И зашо уопште отиде таму? Сеа се надевам ќе почне јужно од Ѕидот да коле и прво да ги искине Болтон.
Тирион фалеше уште да ја најде Серсеи! Уште неа фалеше да и ги набие стрелите! Искрено мислев дека ќе го фатат после убиствата ама не... отиде на исток. И Арја на исток. На крај сите ќе се префрлат таму![]()