Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Спиј си најдобро, утре посабајле, ќе си појадиш, убава снимка си пушташ и тераш.

Утре посабајле сум на работа:) Али сакам на убава снимка да си гледам...[DOUBLEPOST=1402876970][/DOUBLEPOST]
од колку е на стримот?

Почнува во 3.

Ако ова е финалето онда кога се игра меч за 3то место ? #Banter

Вака сеа.
Сакам да почнам нова серија. Пред некое време ја изгледав Prison Break. Барам ваше мислење за Breaking Bad vs. Game Of Thrones. (знам дека поќе би гласале за Гејм оф троунс, пошто таа е темава . Па затоа ако некој ги има гледано и двете, ако може да ми направи искрена споредба :)

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk
Зависи како гледаш на работите. ГоТ порбрзо ќе стигнеш up to date. Од друга страна пак БрБа е завршена и не мора да чекаш епизоди. Најпаметно двете да ги излгедаш.

Ама еве под претпоставка дека се останато има вредност на 1:

Што преферираш Wolf of Wall Street или Lord of The rings ? Ако е првото првин почни со БрБа, ако е второт почни со ГоТ прво. :)

Зависи како гледаш на работите. ГоТ порбрзо ќе стигнеш up to date. Од друга страна пак БрБа е завршена и не мора да чекаш епизоди. Најпаметно двете да ги излгедаш.

Ама еве под претпоставка дека се останато има вредност на 1:

Што преферираш Wolf of Wall Street или Lord of The rings ? Ако е првото првин почни со БрБа, ако е второт почни со ГоТ прво. :)
Како го поврза Wolf of Wall Street со Breaking Bad стварно не ми е јасно.. :D

Како го поврза Wolf of Wall Street со Breaking Bad стварно не ми е јасно.. :D
Во Волкот-Главниот лик е херој за кој што сите навиваме за време на филмот и покрај тоа што прави нелегални работи

Во БрБа-Главниот...исто како погоре

Во Волкот има дрога.Во БрБа има дрога. Во БрБа има пари. Во Во Волкот има пари.

Клоуз инаф.

Во Волкот-Главниот лик е херој за кој што сите навиваме за време на филмот и покрај тоа што прави нелегални работи

Во БрБа-Главниот...исто како погоре

Во Волкот има дрога.Во БрБа има дрога. Во БрБа има пари. Во Во Волкот има пари.

Клоуз инаф.
Црвенкапа има уште повеќе сличности, таму има барем волк.

Не работи стримот што работата не ми отвара ако има некој друг линк?

vwMin.gif

лелеееееееееее епизодиште!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom