Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
по твојава логика требало значи сеуште да гледаме тенис од времето пред 100 год (со дрвени рекети и друга опрема од тоа време, без тв преноси и сл). Среќа тенисот еволуирал и ја прати техниката и технологијата на современото време. Секогаш имало такви како тебе што се противат на напредокот на еден спорт (среќа што се малку), со еден збор заборавени во времето.
Не, јас сакам да се зачува она што бил спортот отсекогаш. Таквите како тебе ќе го уништат.

Шо мислите единствената пречка до финалето за Ноле е само Цонга?

Пишува во 17:30 но може да го подместат. Пишуваше од 15:30 еве го чекам до 17:30 го имам уплатено 3-0 сетови ама како што читам овде во добра форма бил Тсонга

Ja da, odnosno, sekako ne tvrdam 100 % gotovo pobeduva sve ostalo, on sekako ima najgolemi sansi od taa granka da stigne do finale, ali spored mene od site eventualni precki do finaleto ( tsonga, berdih i papakot sigurni, drugiot e valjda raonic ), Tsonga ima najgolemi sansi protiv Novak.

Одма е Новак после Федерер, ќе почне за некоја минута.

Псај шо згреши Гулбис? Океј можеби медицинскиот тајм аут не требаше тогаш да го побара него после завршувањето на сетот, ама друго ништо лошо не направи. Плус публиката цело време го свиркаше, да им ебам сељаците смрдливи, обично на 99% од турнирите навиваат за послабиот, а они денес го свиркаа Ерни. :facepalm: А Федерер никако не смееше да дозволи да го поремети тој медицински тајм аут затоа што имаше два брејка во џеб.

Пишува во 17:30 но може да го подместат. Пишуваше од 15:30 еве го чекам до 17:30 го имам уплатено 3-0 сетови ама како што читам овде во добра форма бил Тсонга
:ROFLMAO:

Па нормално оти ќе го чекаш до 17:30 кога треба да играат на теренот каде што играа Роџер и Гулбис. :icon_lol:

Пречки има колку да сакаш, ама мислам дека ниеден од тенисериве не е во некоја форма во која би го победил до финале. Цонга до пред 2-3 недели беше мизерија, колку и да се мотивира мислам дека не може да го победи Ноле, единствено да му откине сет или два. Раонич ми е енигма, долго време не сум го гледал, посебно на турниров, но на земја нема шанси да го победи, да е друга подлога би имал некакви шанси. Во полуфинале според мене каде ќе игра со Бердих, ќе биде тежок меч таму, сепак исто како и со Цонга, може да му откине сет-два.

Роџер во минатото важеше за симбол за психичка смиреност, денеска дозволи прво кога сервираше за 2-0, на 40-15 кога го згреши смечот, тоа го кошташе еден сет, и медицинскиот тајм аут на Гулбис. Можда не беше спортски ама такви се правилата и не смее еден врвен тенисер да дозволи таков пад на концентрација. Станат е понервозен, поагресивен, и наместо со искуството да ги победува противниците, тој се однесува како 20 годишник.

Роџер во минатото важеше за симбол за психичка смиреност, денеска дозволи прво кога сервираше за 2-0, на 40-15 кога го згреши смечот, тоа го кошташе еден сет, и медицинскиот тај маут на Гулбис.
:icon_lol:

Aх Рогеру Рогеру :facepalm:

Овој Цонга ли ќе го намачи Ноле? :facepalm:

Не, јас сакам да се зачува она што бил спортот отсекогаш. Таквите како тебе ќе го уништат.
Гледај тогаш тенис од 1910 год. не се замарај со модерниов тенис, се гледа дека не е за тебе.
Федерер сам себе се победи, ништо ново, му се случувало и кога беше најдобар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom