Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
3.4 за да победи Федерер кој има акаунт на бет365 и ако е сигурен нека си стави пари

Сериозно се грижиш за крајниот исход на мечов? :)
Има причина, зашто Федекс има пад ала оној што скокна од вселената од редбул, баслкдрфјењаатнер.
случајно или не, баш после тајмаутот, го олади.

ја па пишуем пост шо му е на коментаторов, мислев федекс земал сет, тоа на 5-2 земал овој тајмаут, папак.

Има причина, зашто Федекс има пад ала оној што скокна од вселената од редбул, баслкдрфјењаатнер.
случајно или не, баш после тајмаутот, го олади.

ја па пишуем пост шо му е на коментаторов, мислев федекс земал сет, тоа на 5-2 земал овој тајмаут, папак.
Знам бе, лош е Федерер многу на турниров, ама алудирав на психата на Гулбис, која патем е очајна! Ќе видиме, лошо е ова за Фед, али не е сеуште се изгубено.

федерер се мачи со Гулбис, сите очекувавме да му земе само сет, тој му зеде 2 :) близу беше и до победа.

Федерер ако ова тепа, а сигурно ќе тепа, наредна отпаѓа од Бердих 10000000%

федерер се мачи со Гулбис, сите очекувавме да му земе само сет, тој му зеде 2 :) близу беше и до победа.

Федерер ако ова тепа, а сигурно ќе тепа, наредна отпаѓа од Бердих 10000000%

Како бе сигурно ќе тепа, го гледаш мечот, знаеш колку е резултатот? :confused:

Готово веке не верувам до толку да биде сакатник овој Гулабис ако изгубе.

Е сеа колку е сигурно дека ќе тепа, тоа не знам.
До толку да е лабилен Гулбис, не ми е верно.

Нема шанси Роже, Гулбис ака пијаницата иде даље. :icon_mrgr:

si frli kal na pobedata so tajmautot, neznam sto ke smenese ako go izgubese porano toj set pa togas da pobara tajmaut, ne taka pederski, ali za igrata treba da mu se cestita, mu eam papakot.
zalam za fedeks, poleka pocnuva da se otvara i patot za Nole, vo slucaj denes da triumfira, ne deka se somnevam vo toa no Tsonga znae i te kako da mu zadade glavobolki na turnirov, iskreno ne go pratev kako igra tuka no po komentarive gledam deka e vo dobra forma.

nego od kolku pocinja Nole ?

Ако не друго да го додам на листата на гнаси во тенисот, непостои за мене веќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Колку awkward е вака кога после мечот ве читам како Федерер сигурно тепал. :D

Го заеба со тајм аутот, ама тоа е тоа. Ептен за педерски цели се користи медикалот. Стварно непотребна работа е донекаде. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom