Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Суарез се скрши на крај. Верувам и најголем дел од фановите на Ливерпул се такви во моментов, па еве ќе престанам со коментарите, мада би си праел заебанции до утре да се реванширам малце. :свиркам:

Mental breakdown му се дешава на Суарез.

Жал ми е само за фановиве што чекаа толку време за титула, за на крај вака дебилски да се заебат. Али што јест смешна ситуација јест :D

Алоо што се десило на утакмицава, видов 3:0 и ги пуштив рибарите на NatGeo сеа пуштам СК :eek::eek::eek:

Ситуацијава ме потсеќа на сцената од сопранови
Just when I thought I was out they pull me back in :tap:

Рики и Пеџа жалам искрено што нема да се порадувате на титулата.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Офтопик, тоа не е оригинална сцена од Сопранови, туку од Кум 3.

Да почнуваме за Ливерпул, денес или утре ? Шо викате ?

#Роџерсрецептзатитулана20000страници
#Ливерпулнастаритепатеки

Ај од утре, не е убо вака.

Срце ми се скрши кога го дадоа Суарез како плаче, и Џерард кога го гушна и го однесе во соблекувална :place: А после и навивачните на трибина сите растревожени и расплакани :confused: А и Рики кога ќе го замислам пред телевизор што прави :(

Ливерпул иде до 0-6 вечерва. 3 до сеа, уште 3 ќе дојдат. :D
Бар погоди колку голови ќе има на натпреварот, ако не друго :D

Vo 2009 isto vaka so nekoj bos timovi izgubija titula vo posledni kola, mislam Hull deka bea ednite koga se jadea so nas za titula ili greska sum ?

Немам коментар, манчестер сити ќе зема еј........
(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)

Жално е, стварно, ама пак ако НАВИСТИНА ја заслужуваа титулата ќе го задржеа огромното водство, сепак цела сезона се борат само за Премиер лигата и на крајот ваков лапсус да направат, цук, недозволиво е.

Да почнуваме за Ливерпул, денес или утре ? Шо викате ?

#Роџерсрецептзатитула25000страници
#Ливерпулсевраќанастаритепатеки

Ај од утре. Атер за Џерард.

Немам коментар, манчестер сити ќе зема еј........
(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)

Ливерпул со ваква одбрана која што ја демонстрира во текот на целата сезона не заслужува титула. Не научија ништо од победите 3-6, 3-5 и слични, па сега им се удара од глава тоа.

Сити сепак мислам дека ако биде шампион тоа ќе е и те како заслужено, покрај целиот притисок кој беше врз нив поради заостанатите натпревари. Којзнае да си ги изиграа на време, можеби цело време ќе си беа први и немаше да се крене толкава прашина за Ливерпул.

Леле шо ми е криво оти сити ке освое сакам Ливерпул да освое ради Џерард.

Sent from my ST21i using Tapatalk

edino mi e zal za Suarez i Gerrard,a i za navivacite,tolku vreme da cekas titula,na dofat ti e,samo raka da ispruzis i ti ja ebat celata rabota sto si ja gradel preku cela sezona za pet minuti.

Da ti ebam zivotot

Срце ми се скрши кога го дадоа Суарез како плаче, и Џерард кога го гушна и го однесе во соблекувална :place: А после и навивачните на трибина сите растревожени и расплакани :confused: А и Рики кога ќе го замислам пред телевизор што прави :(

Можи не е пред телевизор. Можи бара зграда. Повисока.

Боласи ѕверуууу..... аааааа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Дури и Гојко би можел да го трпам....аааа Комплекси....

Vo 2009 isto vaka so nekoj bos timovi izgubija titula vo posledni kola, mislam Hull deka bea ednite koga se jadea so nas za titula ili greska sum ?
Не знам од кој изгубија претходно, ама Арсенал и Аршавин ги сецнаа, 4-4 или 5-5 кога играа, овој сите им ги даде. :D

Да ги прашаше некој Палас зошто им беше овој бод гарант појма немаат.

4-4 на легендарната утакмица на Аршавин беше тоа. Ливерпул мораа да победат а на Арсенал резлутатот ништо не му значеше тогаш, исто како и на Палас сега, но ете се дешаваат понекогаш во фудбалот и вакви работи.

Мислам дека овој резултат е полош од Арсеналовиот 4-4 од 0-4 со Њукасл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom