Ако се вратиме една рунда наназад, само он и Клоп беа такви. Другите се од летово.Уствари Диего Симеоне единствен менаџер што веќе неколку години е на клупата на својата екипа. Мурињо,Пеп и Карло дојдоа во екипите летово. Интересно.
Значи од 8 европски екипи што имаат аспирации за титула во ЛШ, нешто за што треба стабилност и константонст само 2 екипи имаа менаџер што минимум втората година му е ова во клубот (сврзана)Ако се вратиме една рунда наназад, само он и Клоп беа такви. Другите се од летово.![]()
R € J A L. M A D R £ D.Buyern најјаки освајат![]()
so toa sto go hejtam tvojot komentar za tupenjeto ne znaci deka go hejtam i klubot za koj sto navivamЧелзи ке ја згази Атлетико мадрид,и во финале и со кој и да игра дали Баерн, Реал мадрид Челзи сите ке ги згази само хејтерите можат да плујат по неа ама тоа хејтер си си е Хејтер како Ska Maniac
Па фанови на Реал се , некој и да прдне малце погласно они ќе мислат дека некој рекол Барса. Кошмар им е.Слаби сте вие бе, јас мислев оти викаат "се се се брзааа, се брзааааа бла бла.... д чемпионсс". Демек сите кои не се дома се брзаат да стигнат да гледат ЛШ.![]()
Bez vrska haha, poso oni pishat BaJern!Некој да објасни, зошто Баварците го силуваат тоа Рејал. Чисто информантивно ме интересира.
Ќумурот не беше ко шо треба,дур распали многу време требаше....Дека јак ветар дуваше у Манчестер...Само да не биде како скарата у Манчестер слабо печена беше не ми се допадна
BUY€RN MON€YCHR € J A L. M A D R £ D.
Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2