UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
До некаде е во право , само на него може да му се деси да изгуби во финале при водство од 3-0 , бтв за малку ќе го јадеше и од дортмунд при водство во првиот натпревар 3-0 . Едноставно мора да смени нешто ново не може да форсира заостанати тактики со 2 дефанзивни средни играчи како што играше со Милан . Го научија сите тој стил затоа и онака се изигра против дортмунд во втората , дека немаше мадиња анчелоти да го пушти Иско пред Иљара .
Не може за тренер кој има толку многу големи утакмици зад него, да се каже дека не го бива за големи утакмици. Поразот во 2005та неможам да си го објаснам, сигурно и тој не може, едноставно се случи чудо тој ден.

За ждребот, желба за 1/2 ми беше Реал со Челзи да игра, сега ми останува да се надевам дека во финале ќе се сретнат тие два тима.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кога веќе не се паднаа во полуфинале се надевам дека Реал и Атлетико ќе играат во финалето.Дуел помеѓу овие две екипи мислам дека ќе биде нешто за кое што ќе се зборува долго време и сигурно ќе биде едно од најинтересните финалиња што некогаш се играле.Веројатно коефициентот за 5+ црвени картони ќе биде 1.4 до 1.5 :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе јас покасно пуштив да гледам, ама да не знаете случајно Барса со кој се падна ?

#знамдеканееиновативноамашовеебам
Со Манчестер #hehe

Член од
5 март 2014
Мислења
68
Поени од реакции
28
Доста ја пуневте темата со глупости тој вели Баерн-Челзи финале тој Атлетико мадрид-Реал Мадрид па стварно више претеравте... доста со вашите анализи кој колко бил јак кој имал толко % кој волку да оди во финале па мислам стварно како вие да знате кој ке победи на ЛШ ако толко знаете земете уплатете си за големи пари и НЕ СМАРАЈТЕ ОВДЕ!!!!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.534
Поени од реакции
29.060
Доста ја пуневте темата со глупости тој вели Баерн-Челзи финале тој Атлетико мадрид-Реал Мадрид па стварно више претеравте... доста со вашите анализи кој колко бил јак кој имал толко % кој волку да оди во финале па мислам стварно како вие да знате кој ке победи на ЛШ ако толко знате земете уплатете си за големи пари и НЕ СМАРАЈТЕ ОВДЕ!!!!
Te поштувам што навиваш за Челзи ама овој коментар не ти требаше.....:(
Темава се вика Лига на Шампиони и ако не збориме за ова за што да збориме дај просветли не :tapp:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.387
На Атлетико од сите противници, најнезгодниот им се падна. Не можеш тим на Мурињо со копање и контри да елиминираш. Тој има авторски права на таа игра за овие две декади. :D Штета, ќе беше интересно играчите на Реал или Баерн да се потат и мачат со Атлетико.

Член од
5 март 2014
Мислења
68
Поени од реакции
28
Te поштувам што навиваш за Челзи ама овој коментар не ти требаше.....:(
Темава се вика Лига на Шампиони и ако не збориме за ова за што да збориме дај просветли не :tapp:
Јас разбирам да не смаравте до толку, ама вие овде секои 5 минути некој ке пише нешто па стварно не се примеќате дека сте како муја на :гомце:... И да сум за Челзи ама јас дадов само пример

Член од
5 март 2014
Мислења
68
Поени од реакции
28
Челзи ке ја згази Атлетико мадрид,и во финале и со кој и да игра дали Баерн, Реал мадрид Челзи сите ке ги згази само хејтерите можат да плујат по неа ама тоа хејтер си си е Хејтер како Ska Maniac

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom