UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам, ја не го забележав многу, освен стативата и асистенцијата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.956
Не знам, ја не го забележав многу, освен стативата и асистенцијата.
Добро, реално и не беше некој вонсериски натпревар на Виља тоа, ама веројатно и на другите натпревари никој напаѓач не се истакнал посебно, па затоа Виља е одберен.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро, реално и не беше некој вонсериски натпревар на Виља тоа, ама веројатно и на другите натпревари никој напаѓач не се истакнал посебно, па затоа Виља е одберен.
Демба Ба, Демба Би, Дембо Бом, Демба Бу. :cool:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Какви потценувачки муабети читам и се смеам.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Добро е бар вториот натпревар дома го игра Челзи,тука е предноста :icon_mrgr:
Иначе никој неможе ништо да знае уште сега,на крај ќе видиме што ќе се деси.
Еден црвен еден пенал и отиде јабана цела утакмица.
Реал - Баерн ќе биде доста јака утакмица и мислам дека имаат шанси Реал дома да тепаат.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.092
Најјаки се сега муабетите за Пеп и Карло , како Пеп бил тренериште и ќе го надмудрил ( што не сумњам ) , ама кога беше тренер на Барса не беше докажан во други екипи , и било кој да ја водел таа генерација на Барса ќе освојувал. :ROFLMAO:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.014
Поени од реакции
51.224
Атлетико против Барса го положија испитот на зрелоста :D . Не само што ги злоставија со стил туку ги злоставија без Диего Коста и Арда- двајца клучни играчи сезонава, играчи на кои се препишуваше 70 % од успехот и играчи без кои сите мислеа дека ќе ги изеде помрачина. Да ги имаше Диего Коста оние шанси на Виља ќе дадеше 4 гола од 2 шанси.
Сеа рука на срце треба да се земе во предвид “лесниот пат’’ до ова полуфинале. Го начекаа најслабиот Милан во последниве 10 години и најслабата Барса во последниве 6-7. Нејќам да им го намалам успехот со ова, ама секој од останатите полуфиналисти, а и пар други екипи би поминале со вакви противници.
Сега кога се веќе до тука стасани, до крај на сезонава имаат десетина утакмица севкупно, мислам дека можат напаѓаат на се, и на Примера и на Лига Шампиони, со добра ротација и темпирање на формата од страна на Чоло и многу приземност и коцентрација можат да го направат најголемото чудо откако барем ја гледам фудбал.

реално, да ми кажеше некој пред две години дека Тиаго и Диего што од Јувентус ги избркаа ко кучиња откако се посраа мизерно, Адриан Лопез и Годин ќе бркаат Лига Шампиони со шлајмови ќе го пљукав :icon_lol:

пс. Ако некој го спори Карло Анчелоти како тренерска величина, треба под итно да се префли на Фатмаѓул и да остави фудбал да гледаат тие што разбираат.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Доста ја пуневте темата со глупости тој вели Баерн-Челзи финале тој Атлетико мадрид-Реал Мадрид па стварно више претеравте... доста со вашите анализи кој колко бил јак кој имал толко % кој волку да оди во финале па мислам стварно како вие да знате кој ке победи на ЛШ ако толко знаете земете уплатете си за големи пари и НЕ СМАРАЈТЕ ОВДЕ!!!!
да не сакаш за постовите на Сунѓерот Боб да се прај муабет?

Последно уредено:
M

Mario Gómez

Гостин
Real se favoriti vo dvomechot, neznam koi filmovi si gi praat ili namerno se pesimisti. Ronaldo i Bale se pomladi i pobrzi od Robben i Ribery, Alonso i Modric se odlicen tandem, Di Maria e rabotnik i zver igrac! Nema vrska Bestia Negra i Pep, Real treba da se nosat tuka so favoritskata uloga. Nemoze Baern tri finalinja po red da igraat, nitu eden tim ne stanale sampioni dva pati po red.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Ќе игра Роналдо во првиот меч? Без него не дека се слаби ама клучен играч е и мислам многу ќе зависит од тоа дали ќе игра или не, барем во првиот меч. Реал се мачи малце во Германија а посебно во Минхен, верувам дека и сега подсвесно тоа ќе им се врти во главите на играчите. Но сепак не го одпишувајте го Реал со оној тим. Утакмицата со Дортмунд се деси, ок, ама е исклучок а и го подценија малце. Сигурно Баерн нема да го подценуваат.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Real se favoriti vo dvomechot, neznam koi filmovi si gi praat ili namerno se pesimisti. Ronaldo i Bale se pomladi i pobrzi od Robben i Ribery, Alonso i Modric se odlicen tandem, Di Maria e rabotnik i zver igrac! Nema vrska Bestia Negra i Pep, Real treba da se nosat tuka so favoritskata uloga. Nemoze Baern tri finalinja po red da igraat, nitu eden tim ne stanale sampioni dva pati po red.
Ако пробуваш да ги урочиш, да си знаеш дека Флорентино им закажа на бајачка пред утакмицата со Баерн. :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ќе игра Роналдо во првиот меч? Без него не дека се слаби ама клучен играч е и мислам многу ќе зависит од тоа дали ќе игра или не, барем во првиот меч. Реал се мачи малце во Германија а посебно во Минхен, верувам дека и сега подсвесно тоа ќе им се врти во главите на играчите. Но сепак не го одпишувајте го Реал со оној тим. Утакмицата со Дортмунд се деси, ок, ама е исклучок а и го подценија малце. Сигурно Баерн нема да го подценуваат.
Би требало да игра , како што излегоа докторите со информација 14 дена ќе паузира , ама може да игра со трака на коленото како што играше Бејл порано .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom