UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Уствари Диего Симеоне единствен менаџер што веќе неколку години е на клупата на својата екипа. Мурињо,Пеп и Карло дојдоа во екипите летово. Интересно.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Уствари Диего Симеоне единствен менаџер што веќе неколку години е на клупата на својата екипа. Мурињо,Пеп и Карло дојдоа во екипите летово. Интересно.
Ако се вратиме една рунда наназад, само он и Клоп беа такви. Другите се од летово. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако се вратиме една рунда наназад, само он и Клоп беа такви. Другите се од летово. :D
Значи од 8 европски екипи што имаат аспирации за титула во ЛШ, нешто за што треба стабилност и константонст само 2 екипи имаа менаџер што минимум втората година му е ова во клубот (сврзана)

(касно е :( )

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Реал -Баерn е небитен дуел,Чоло Мурињо ќе биде лудница:vozbud:,гарантирам дека цела светска јавност ќе биде свртена кон овој дуел,не за друго победаникот на другиот дуел за мене е познат уште пред да почне.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.534
Поени од реакции
29.060
Челзи ке ја згази Атлетико мадрид,и во финале и со кој и да игра дали Баерн, Реал мадрид Челзи сите ке ги згази само хејтерите можат да плујат по неа ама тоа хејтер си си е Хејтер како Ska Maniac
so toa sto go hejtam tvojot komentar za tupenjeto ne znaci deka go hejtam i klubot za koj sto navivam ;)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.092
Слаби сте вие бе, јас мислев оти викаат "се се се брзааа, се брзааааа бла бла.... д чемпионсс". Демек сите кои не се дома се брзаат да стигнат да гледат ЛШ. :vozbud:
Па фанови на Реал се , некој и да прдне малце погласно они ќе мислат дека некој рекол Барса. Кошмар им е. :pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Некој да објасни, зошто Баварците го силуваат тоа Рејал. Чисто информантивно ме интересира.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Само да не биде како скарата у Манчестер слабо печена беше не ми се допадна

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Само да не биде како скарата у Манчестер слабо печена беше не ми се допадна
Ќумурот не беше ко шо треба,дур распали многу време требаше....Дека јак ветар дуваше у Манчестер...

У Шпанија потопло е времето одма ќе се распали ќумурот :sneaky:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
2001 1/4 Man Utd ,1/2 Real ,finale spanska ekipa Valensija.Togas Valensija gi pomina Lids vo 1/2.Sega At.Madrid so Chelsea.

Mnogu slicnosti.:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom