NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Jas 3 sezona uste 15 utakmici do playoff gi igram site utakmici na 6 min qtr prosek ova sezona 26 pts 7.6 ast 2.3 reb 2.1 blk 2.6 stl i 62 % fg :P

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Јас у трета сезона имам просек по 37.5 поена,7.7скока и 7.2 асистенции..:)
Првите 2 сезони имав по 25 поена и по 5 скока и асистенции:D

I eve sega problem na 10 utakmici do playoff na next game stegam i loading i ne mi pocnuva . Probav i na key game pak isto pomos ?

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Абе људи , да не знаете има ли можност играва да се игра без интернет ? :) Барав и по нетов неможам да најдам ништо за тоа :(

Абе људи , да не знаете има ли можност играва да се игра без интернет ? :) Барав и по нетов неможам да најдам ништо за тоа :(
Има, кога ќе избираш датум на почетокот, избери 01.01.2013г.

По незнам кој пат почнувам сезона, со најновиот patch експериментирав и со повеќе позиции, C, PF, SF - но пак си се вратив на атлетски PG. Втор пик на драфт, стартер за од прилика 3 натпревари. Моментално играм во Бруклин Нетс и прва постава во тандем со Johnson немаме изгубено меч. Просек околу 34 поени на 6 min qtr.

Само на мене не ми ги понудува Адидас како избор на патики во my career? Ни во 2к13 ни во оваа не ми ги дава, а еден другар ми кажа дека кај него ги понудувало. o_O

Само на мене не ми ги понудува Адидас како избор на патики во my career? Ни во 2к13 ни во оваа не ми ги дава, а еден другар ми кажа дека кај него ги понудувало. o_O
Ондак убаво те лаже другар ти. На current gen верзијата имаш избор помеѓу Nike и Jordan. На Next Gen (PS4, One) имаш многу повеќе, вклучувајќи ги и Adidas.

Да се мочам во играта посрана . Еден саат барам која е опцијата да се игра со тастатура и неможам да најдам . Наместив кои копчиња за што да ми бидат , но кога ќе почне натпреварот воопшто не реагира играчот ( ниту подава , ниту се движи , ниту шутира итн ) . Далеку подобро ми е да играм на тастатура , па ајде некој убаво да ми објасни како се одбира таа опција .

Да се мочам во играта посрана . Еден саат барам која е опцијата да се игра со тастатура и неможам да најдам . Наместив кои копчиња за што да ми бидат , но кога ќе почне натпреварот воопшто не реагира играчот ( ниту подава , ниту се движи , ниту шутира итн ) . Далеку подобро ми е да играм на тастатура , па ајде некој убаво да ми објасни како се одбира таа опција .
Да не имаш и џојстик уклучено во исто време?

Играта е супер,графика грмии ама мене не ми ја фака тоа е.

Да не имаш и џојстик уклучено во исто време?

Немам џојстик , и не ми ни треба . Далеку подобро ми е играњето на тастатура и не сум ни помислил да купам џојстик . Како што реков и на предходниот пост , и покрај тоа што ги подредив копчињата на тастатурата како што ми одговара за играње , сепак кога ќе почне натпреварот неможам воопшто да ги движам играчите . Веројатно предходно треба да одберам дека ќе играм на тастатура , но никаде неможам да најдам каде се одбира таа опција . Нека пише некој детално каде точно се подесува тоа . Ова ми е прв пат да неможам во некоја спортска игра да се снајдам за оваа работа .[DOUBLEPOST=1394833856][/DOUBLEPOST]
Немам џојстик , и не ми ни треба . Далеку подобро ми е играњето на тастатура и не сум ни помислил да купам џојстик . Како што реков и на предходниот пост , и покрај тоа што ги подредив копчињата на тастатурата како што ми одговара за играње , сепак кога ќе почне натпреварот неможам воопшто да ги движам играчите . Веројатно предходно треба да одберам дека ќе играм на тастатура , но никаде неможам да најдам каде се одбира таа опција . Нека пише некој детално каде точно се подесува тоа . Ова ми е прв пат да неможам во некоја спортска игра да се снајдам за оваа работа .

Ок е се снајдов некако :cautious:.

Последно уредено:
Sto e fintata kaj mene samo quick match i nekoi odredeni utakmici tamu koj protiv kogo ima ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom