Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја ова сакав да прашам,мислим дека тешко да може да се игра Евролига.ама барем да ги најдеме новите ростери на евролига тимовите,тоа би било супер.Можно ли е некако да се убаци Евролига во играва? Не зборам за пријателски утакмици со 14-те клуба кои ги дава играта, туку баш Евролига со сите клубови? Или пак фајлови кои би можел да ги симнам, да додадам уште некој клуб од Европа? Пред малку Партизан го убацив, интересно едресови, ростер во сала има и знамиња Забрањени, Алкатраз, Јужни Фронт
![]()
Можно ли е некако да се убаци Евролига во играва? Не зборам за пријателски утакмици со 14-те клуба кои ги дава играта, туку баш Евролига со сите клубови? Или пак фајлови кои би можел да ги симнам, да додадам уште некој клуб од Европа? Пред малку Партизан го убацив, интересно едресови, ростер во сала има и знамиња Забрањени, Алкатраз, Јужни Фронт
![]()
На PS4 и XBOX ONE е далеку подобра,како во живо да гледаш меч.Досега со играта тепав време, си мислев дека со некаков апдејт може ќе се среди нешто.
Но, играта за PC никаков апдејт не и помага, гејмплејот е катастрофа, кога си во предност (со голема разлика) CPU мораат за 2 минути да го сменат резултатот на нереален начин со многу промашени шутови или изгубени топки во напад а во одбрана лом, без фаул од мој играч неможат да поминат, потоа некако се врати резултатот во моја полза ама откако изминат неколку минути овие пак со „читот“ го свртат и играта се базира на тоа, никаква реалност а најмалку да ти е мерак да играш, напротив веќе ми стана досадна и неможам да ја поднесувам од толку багови. Многу несредени рејтинзи за играчиве, ставам roster од 2K и ништо, порано излегуваа секој ден а откако дојде новата година во неделата дали двапати излезе нов roster. Пробав да играм и со новите Sleeved Jerseys ама ништо, неможам да ја искажам со зборови глупавата глетка, дресовите над главите на играчите и играта е тотална 0 за PC. Пред да излезе играта мислев дека ептен ќе има новости па и откако прочитав за тоа дека ке има додадено и нови 14 тимови од евролигата си мислев дека играта ќе биде екстра, поготово си мислев во гејмплејот но попуста надеж кога ептен сум разочаран откако го играм(в) моменталното срање. Исто така очекував да играм на модот Creating a Legend, ништо и од тоа, тотално разочарување, Associaton стана ептен досаден мод и веќе следува Delete на играта нема што повеќе да се троши времето на неа.
На PS4 и XBOX ONE е далеку подобра,како во живо да гледаш меч.![]()
На PS4 и XBOX ONE е далеку подобра,како во живо да гледаш меч.![]()
На PS4 и XBOX ONE има Next-Gen што значи подобрување во гејмплејот и создавање на реална слика на играчите. Можеш да провереш видео на youtube, ќе забележеш огромна разлика во гејмплеј. Ова за Next-Gen почнаа да го најавуват пред да излезе официјално играта па си мислев дека ќе го има за сите платформи ама ништо од тоа, на PC (Microsoft Windows) генерално ништо нема сменето новата 2К14.Од каде оваа информација?
На PS4 и XBOX ONE има Next-Gen што значи подобрување во гејмплејот и создавање на реална слика на играчите. Можеш да провереш видео на youtube, ќе забележеш огромна разлика во гејмплеј. Ова за Next-Gen почнаа да го најавуват пред да излезе официјално играта па си мислев дека ќе го има за сите платформи ама ништо од тоа, на PC (Microsoft Windows) генерално ништо нема сменето новата 2К14.
Не сум ја играл,ама го гледав еден другар како игра,а и он е презадоволен.Знам дека е некст ген, но го прашувам дали од лично искуство зошто мене играта ми се сосема иста, безразлика пц или некст ген.
Истото е и со фифа, колку што изгледав неколку гејмплеја, се е буквално исто, бар за око.