NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Има некакво чаре да се стави некој пач за Евролига и да се игра My Player,сезона?

го имам симнато последниот ростер и ако може да ми каже некој како да почнам сезона со антич некако неможам да најдам

го имам симнато последниот ростер и ако може да ми каже некој како да почнам сезона со антич некако неможам да најдам

Треба во rotations да го замениш со некој што игра.. вака игра 0 минути и затоа го нема во ростер (DNP она како беше)

Треба во rotations да го замениш со некој што игра.. вака игра 0 минути и затоа го нема во ростер (DNP она како беше)
не ме разбра убаво, мислев како my player шо играш кога сам си го креираш така лани на 13 имаше со реален играч од нба да играш сезона сега тоа неможам да го најдам

не ме разбра убаво, мислев како my player шо играш кога сам си го креираш така лани на 13 имаше со реален играч од нба да играш сезона сега тоа неможам да го најдам

мислам дека нема ваква опција више

Дајте линк за најновиот ростер и како да го ставам у игра?:)
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 22:45 ---
Излезе првиот ростер од Med's и ги има сите играчи што недостасуваа.И лани ги користев тие ростери кој се многу подобри од официјалните.Уште за евролига да направат...
Ај прати линк да симнам и како се ставаат у играта ?

Не играјте , кошови клавајт у играва .... :mad: втор пат краш и да не можеш да играш повеќе на Моја кариера .... уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу Mame ти спискам ..... Абер ?!

Aj pofalete se so mycareer do kaj ste stasani kako vi odi ? :D

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Некој да прати линк со најнови ростери и да објасни како се ставаат во играта
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 23:45 ---
Некој да прати линк со најнови ростери и да објасни како се ставаат во играта

Дали ја има некој купено играва и дали игра онлајн?

Му се има на некој десено да откако ќе ја заврши утакмицата тотално да му се изгаси цел компјутер?Играм сезона и ми се дешава откако ќе ја завршам утакмицата одма да ми се изгаси цел компјутер и потоа откако ќе ја уклучам играта па не можам ни сезоната да ја продолжам.

Му се има на некој десено да откако ќе ја заврши утакмицата тотално да му се изгаси цел компјутер?Играм сезона и ми се дешава откако ќе ја завршам утакмицата одма да ми се изгаси цел компјутер и потоа откако ќе ја уклучам играта па не можам ни сезоната да ја продолжам.
Mu se ima slucheno na 2ca moj drugari na mycareer da mu se iskluci igrata i posle da nemozha da si go uklucha .. Btw snimajte si na 3-4 utakmici za sekoj sluchaj eve jas 3ta sezona zavrsuvam mycareer mi se nema slucheno nikogash :p

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

При крај на 2 сезона сум со мојот играч, во Минесота ме драфтуваа, ПГ играм. После 15 меча му земав прва постава на Рикито :D Просек ми е 16 поени, 3 асистенции, 1 скок, ама ќе напреднувам уште :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom