Фан Клуб: Црвена Звезда

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Има шанси, ако се најдат спонзорства, и ако успее Север во намерата.Али не знам зашто, мислам дека Милијаш од догодина нема да е во Звезда..:(

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Милјаш е ѕвер играч...Само него да не го изгубиме.:(
Mnogu igraci kao milijas i podobri od nego ja imaat napusteno ZVEZDA denes se igra za pari ne ko pred 91gog koga se igrase za slava zato i da ne se cudime zs vo liga na sampioni ne se vleguva a i uefa kup e pretezok ne samo za ZVEZDA tuku i za site srpski timovi i timovi od cel balkan.Mn takozvani biznismeni go koristeja imeto CRVENA ZVEZDA za nekoj dr raboti no ne i za da ja podobrat situaciata dosta e poveke od lazni biznismeni lazni sponzori dosta poveke se koristi klubot za besplatno reklamiranja.Denes se odrzuva konferencija za novinari povikana od strana na DELIJE SEVER na koja ke bide iznesena programa za oporavuvanje na timot samo vistinski luge koj ziveat za CRVENA ZVEZDA mozat da upravuvat.Utre spored najavite e i den koga ke bide objaven i dolgot na timot sto ke bide dosta interesno ne ko sega koj se kriese ko zmija noze POZ DO SITE NAVIVACI KOJ VISTINSKI JA SAKAAT ZVEZDA NA FORUMOT NO NE I DO ONIE KOJ OVDE PISUVAAT SAMO KO SE IGRA DERBI ZS SAMO TOGAS IM TEKNUVA NA KLUBOT

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
metka -џабе и да ви се среди пак ситуацијата,се надевам дека така ќе биде зашто без звезда многу лоша ќе биде лигата,неинтересна,ќе биде како Велс!!!
Иначе сакав да кажам дека и доколку ви дојде управа пак ќе се продаваат играчи,тие што малце повеќе вредат одма си идат за мали пари,Партизан,звезда па и Војводина последно време имаат еден куп играчи продадено во странство што сега прават дар-мар низ европа.Да беа задржени дел од нив лигата ќе беше дупло посилна,а не сега играат странци како Вашингтон,Кизито,Оумару или што ти ги знам.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
metka -џабе и да ви се среди пак ситуацијата,се надевам дека така ќе биде зашто без звезда многу лоша ќе биде лигата,неинтересна,ќе биде како Велс!!!
Иначе сакав да кажам дека и доколку ви дојде управа пак ќе се продаваат играчи,тие што малце повеќе вредат одма си идат за мали пари,Партизан,звезда па и Војводина последно време имаат еден куп играчи продадено во странство што сега прават дар-мар низ европа.Да беа задржени дел од нив лигата ќе беше дупло посилна,а не сега играат странци како Вашингтон,Кизито,Оумару или што ти ги знам.
Pa vidi vaka ne e dzabe ako se najde izlez od krizava loso e ako ne se najde i timot za koj ti navivas imase pred 3god nekoja slicna situacija mozebi ne do tolku ali sepak imavte teska situacija se gledase nezadovolstvo od strana na navivacite pa se sredi,posle dozdot sonce izgreva.Tocno e to dek cekoj vreden igrac ne samo od ZVEZDA i od partizan,vojvodina i dr po igranje nekoja god si zaminuva zato i rekov denes se igra za pari ne za slava kao sto nekad se igralo.Sto e do strancite maksimalen broj se ogranicuva na maksimum 4stranci taka da nekoj ke si razmisli kakvi se stranci ke se doveduvaat dali ime ili fudbaler.

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA
Inaku se odrza konferencijata na koja se obratile pretstavnici na navivackata grupa DELIJE SEVER Joca Surbatovic i Vladimir Savija na koja se izneseni tri tocki.
Pobarano e da se napravi presek na finansiskata situacija i da se objavi zvanicni i nezvanicni dugovi.I normalno verifikuvanje na zvanicni dugovi ne onie usmeni koj nemaat veza so klubski dugovi rok 17 april.
Vtoro pokrenuvanje akcija DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA na koj site onie koj vistinski navivaci,simpatizeri,luge na koj ZVEZDA i nesto znaci koj ja sakaat CRVENA ZVEZDA i bi se uclanile vo klubot na navivaci na CRVENA ZVEZDA so koe clenuvanjeto ke se uplati simbolicna clenarina za pomos na klubot maloletnici 5evra i polnoletni 10evra pari koj ke bida oroceni kratkorocno i so koj ke raspolaga upravniot odbor.
I treto privatizacija na klubot samo po modelot na BARSELONA I real ne ko dosega.
www.redstarbelgrade.com sajt na koj e objavena konferencijata

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
I treto privatizacija na klubot samo po modelot na BARSELONA I real ne ko dosega.
www.redstarbelgrade.com sajt na koj e objavena konferencijata
Па тоа бе Шавија знае он кои се саглам клубови во светот а не другиве све приватизација и кога тогаш ке пропаднат.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Еј да не знае некој дали ке има ДЕЛИЈЕ во четврток на Звезда-Партизан 1/2 НЛБ лига во Арена?Дека годинава не идат на кошарка ама на оваа утакмица мора да дадат поддршка на Звезда.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Еј да не знае некој дали ке има ДЕЛИЈЕ во четврток на Звезда-Партизан 1/2 НЛБ лига во Арена?Дека годинава не идат на кошарка ама на оваа утакмица мора да дадат поддршка на Звезда.

Нема да има, ќе има само звездаши , али организирано навијање не верувам дека ќе има ....
Остануваат доследни на зборот, а исто нема ни у сабота да навијаат против Војводина, така да денес со Смедерево ќе пука опасно за да се надополни за наредниот период...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Denes protiv smederevo kup upatena e poraka za sto pogolema masovnost na tribinite vo vreme koga na ZVEZDA i e najtesko inaku protiv vojvodina nema da se odi na navivanje poradi veligdenskite praznici vreme koga treba da se praznuva so familija i tn a na nekoj mu teknalo bas togas da se igra.Inaku citav nesto dek poradi losoto sudenje vojvodina se zakani so neigranje mec vo sabota i izleguvanje od liga no naviknati sme na vakvi spekulacii i nevistini,osobeno protiv CRVENA ZVEZDA sto se ne ispostraa nekoj vesnici i pederski novinarcinja koj moza samo da go P....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
3500 гледачи има,водите 1-0

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Клео,Клео-Милјаш-Милјаш за 4-1 :)
Честито победа,одиме понатаму :)Купот ќе го освоиме:back:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Играше Тричко?

А ок видов играл од 55 до 80 минута.Повреда нешто или зошто го извадил во 80мин?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај честито победа, очекувам барем купот да си дојде на вистинско место.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Еве дел од денес, екстра зезање посебно на песнава која е преработка на песната од Сарс...
Мислам дека Таурунум бојс ја имаат песнава напраено ,али за еднократна употреба може фино да послужи за да се пецнат фотељашите....

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80

Еве дел од денес, екстра зезање посебно на песнава која е преработка на песната од Сарс...
Мислам дека Таурунум бојс ја имаат песнава напраено ,али за еднократна употреба може фино да послужи за да се пецнат фотељашите....
хахахахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:многу јако:pos2::pos2::pos2:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Нека ни е честито пласманот во полуфиналето од купот. Ако ништо друго, барем сезоната да се заврши со еден трофеј.
Има ли некој информација кој од полуфиналистите ни е противник?

Kajgana Shop

На врв Bottom