Фан Клуб: Црвена Звезда

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
На 21 има ждрепка,може да се падне секој со секого,Банат со кој и да се падне ќе биде гостин,а другиот пар нормално кој прв ќе биде извлечен.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
На 21 има ждрепка,може да се падне секој со секого,Банат со кој и да се падне ќе биде гостин,а другиот пар нормално кој прв ќе биде извлечен.
Штета ако паднат Звезда-Партизан во 1/2 финале.Сакам во финале да се пресметаме и да ве тепаме барем еднаш годинава.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Штета ако паднат Звезда-Партизан во 1/2 финале.Сакам во финале да се пресметаме и да ве тепаме барем еднаш годинава.
Ќе видиме како ќе се паднат

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Ајде утре победа и да осигураме второ место па ако се реши летово со долгот работата па да играме пак во УЕФА од догодина ЕВРОПА ЛИГА.Утре играме без публика нели не казнија за нередите на ЈНА.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Процитав на телетекс Црвена Звезда била во долгови околу 22 милиони евра + 1 милион таму за нешто друго и тоа се во времето на Драган Стојкович...ако знае некој повеќе нека пише,јас толку знам...ама ако е тоа точно ќе биде опасно,голема пара треба да се исплати,па очекувајте напуштање на поголемиот дел на играчи :toe:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
22,3 милиони евра, шпекулираат дека долгот е напраен во најголем дел додека Пикси беше на чело...Не ми се верува нешто во тоа, пошо Пикси е легенда, еден и единствен, 5-звездина звезда и не би личело кога би го рушел клубот...Он ја донесе Тојота како главен спонзор, 2 дупли круни беа освоени, имаше континуитет, Звезда беше на чекор до ЛШ, се правеа играчи како Видиќ,Пантелиќ,Жигиќ,Стојковиќ,Дудиќ,Пуровиќ кои беа продавани за доста пари, па баш од таму ме чуди како се толку пари у минус...
Мислам дека уште Џаја кога си отиде остави доста долгови, а после парите не беа паметно искористени него се правеа глупости , а посебно у последните 2 години кога уместо со првите пари да се отплатуваат земаните кредити од претходно кои со тек на време се повеќе за наталожуваа, со тие пари беа купувани промашени играчи како Аилтон,Салас,Едгар и други 20-тина кои само се прошетаа низ музејот на Звезда и ги видоа трофеите од минатото...

Решение...Хммм, се чека законот за приватизација кој колку-толку ќе помогне...Тој нема да биде толку целосен, него пак Звезда ќе си остане акционерско друштво или па здружение на граѓани кои ќе имаат удел на годишното собрание...По урнек на Реал или Барселона кои земаат доста пари од членските карти ќе се напраи и у Звезда...Таа идеја беше покрената од првата екипа на Делије, а сеа се јавуваат фаците како Марко Мишковиќ кој пола година е у Мајами и јебе црнкињи а за Звезда кур го заболе, кој вика дека таа идеја веќе 3 месеци се планирала...Да не е трагично би било многу смешно...

Еве проста математика...2 милиони звездаши низ цел свет (има многу појше ама еве да кажеме дека овие се спремни да дадат пари ) по 10 евра од секој , тоа се 20 милиони евра ...Тоа е опасна пара, секоја година може страшни работи да се прават и конечно да се дојде на старите патеки...
Ама...таа акција покрената од ДС за парите кои треба да се соберат има еден интересен дел...Ниедно евро од навијачите и симпатизерите нема да легне на сметката додека таа не биде потполно чиста т.е. биде позитивна 0...
Така да, нека му ја мислат овие у управа....

На лето Милијаш треба да отиде за 4,5 милиони евра, Короман исто, од помладиве Томовиќ и Пејчиновиќ...Од таму да се земат пари, па после генерален спонзор, па споредни спонзори и некако да се почне со рехабилитација на клубот...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
CRVENA ZVEZDA e kazneta so eden natprevar igranje bez publika dali kup ili prvenstven poradi kao sto site znaeme palenjeto na jugot na stadion glodara nemoze covek a da ne se smee dodusa nekoj i da place na vakvi odluki.Pa kaj vi bea ocite bre pederista na derbi 17 april 2007 skrseni 1847stolcinja cena po stolce 1750dinara merki nisto kokoskino slepilo,steti so pomal razmer derbi na 16april 381 stolica i 5 oktomvri 2008 steta koj se napravena na marakaka nad 2miliona dinari prevzemeni merki od ovie pedercinja nema ZNACI NEKOJ E MAMINA MAZA jbg samo neznam dali nekoj ke gi stiti ako nesto napravite vo nekoj od evropski natprevari liga na sampioni ili uefa ili ke si pominat ko so zrinski misla bese koj ke gi stiti onda oviie mamini mazi.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Утре со Воша ќе се игра без публика, испадна ОК ова пошо Делије и овака немаше да дојдат да навијаат...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
22,3 милиони евра, шпекулираат дека долгот е напраен во најголем дел додека Пикси беше на чело...Не ми се верува нешто во тоа, пошо Пикси е легенда, еден и единствен, 5-звездина звезда и не би личело кога би го рушел клубот...Он ја донесе Тојота како главен спонзор, 2 дупли круни беа освоени, имаше континуитет, Звезда беше на чекор до ЛШ, се правеа играчи како Видиќ,Пантелиќ,Жигиќ,Стојковиќ,Дудиќ,Пуровиќ кои беа продавани за доста пари, па баш од таму ме чуди како се толку пари у минус...
Мислам дека уште Џаја кога си отиде остави доста долгови, а после парите не беа паметно искористени него се правеа глупости , а посебно у последните 2 години кога уместо со првите пари да се отплатуваат земаните кредити од претходно кои со тек на време се повеќе за наталожуваа, со тие пари беа купувани промашени играчи како Аилтон,Салас,Едгар и други 20-тина кои само се прошетаа низ музејот на Звезда и ги видоа трофеите од минатото...

Решение...Хммм, се чека законот за приватизација кој колку-толку ќе помогне...Тој нема да биде толку целосен, него пак Звезда ќе си остане акционерско друштво или па здружение на граѓани кои ќе имаат удел на годишното собрание...По урнек на Реал или Барселона кои земаат доста пари од членските карти ќе се напраи и у Звезда...Таа идеја беше покрената од првата екипа на Делије, а сеа се јавуваат фаците како Марко Мишковиќ кој пола година е у Мајами и јебе црнкињи а за Звезда кур го заболе, кој вика дека таа идеја веќе 3 месеци се планирала...Да не е трагично би било многу смешно...

Еве проста математика...2 милиони звездаши низ цел свет (има многу појше ама еве да кажеме дека овие се спремни да дадат пари ) по 10 евра од секој , тоа се 20 милиони евра ...Тоа е опасна пара, секоја година може страшни работи да се прават и конечно да се дојде на старите патеки...
Ама...таа акција покрената од ДС за парите кои треба да се соберат има еден интересен дел...Ниедно евро од навијачите и симпатизерите нема да легне на сметката додека таа не биде потполно чиста т.е. биде позитивна 0...
Така да, нека му ја мислат овие у управа....

На лето Милијаш треба да отиде за 4,5 милиони евра, Короман исто, од помладиве Томовиќ и Пејчиновиќ...Од таму да се земат пари, па после генерален спонзор, па споредни спонзори и некако да се почне со рехабилитација на клубот...
Жиро сметката како е ?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Жиро сметката како е ?
Не е напраено уште, али во блиска иднина ќе се напраи и ќе почне масовната акција која да се надеваме ќе заврши успешно...Сегде ќе се истакнува жиро-сметката, на сајтови, на банери , реклами итн...
Нема да се состои само од тие пари, ќе има хуманитарни концерти, собирање помош за тие што им е потребна , а со тоа што ќе се дадат 10 евра годишни ќе се имаат многу поволности како поевтини карти ако сакаш да утакмица да отидеш , у продавницата попуст, плус ќе станеш дел од таа голема фамилија , па за 10 години ако бидне нешто големо ќе можеш да напраиш како Бајага на времето што напраил...
Него некој пријател го наговорил да купи акција на Челзи која во тоа време вредела 5 фунти, а еве сеа вреди 125 фунти , така да моеш и у ќар да испаднеш на крај...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе ја даваат на РТС 2. Јас ја немам, а овие РТС Сат само фарсизам ги даваат, не памтим од кога не ја давале Звезда на РТС Сат, освен за дерби само.

Kajgana Shop

На врв Bottom