Ko prvo mi se deklariras ko navivac na ZVEZDA ali se gleda dek ne si dostoen i za da go spomnes imeto CRVENA ZVEZDA , a neli pak da navivas ko prvo nema da napagas igraci, a so toa i da gi silis ovie glodarcinja koj gledame se javija.Gledam imas golema zelba za propaganje na klubot samo neznam so koj pamet si go pisal toa more kopuk.Ovie dali so tigri,lavovi,ili mecki se tepale ti slobodno odi lovi ververicki niz planini i ne pisuj ovde poveke stom imas zelba da propadne klubot aj tam fan klub glodari.Офф море и со вакви играчи ли сакамо да освоимо првенство?? Абе овие до вчера со ТИГРИ се тепале сеа дошле у звезда играа фудбал... ама тоа е затоа сеа ќе пропадне клубот па ќе сисаа убоо:devil1::devil1:
Брате ја сум за Звезда али од вистината не се бега тоа да ти биде јасно... А тоа дали ја сакам да пропадне Звезда или не тебе ич да не те боли к*рот. Они ни ми даваат леб нити пари па ако сакаа нека пропадна несум ја крив што тие краделе а ја ќе се дробим од нервозе а... е бе брате колку треба !!Ko prvo mi se deklariras ko navivac na ZVEZDA ali se gleda dek ne si dostoen i za da go spomnes imeto CRVENA ZVEZDA , a neli pak da navivas ko prvo nema da napagas igraci, a so toa i da gi silis ovie glodarcinja koj gledame se javija.Gledam imas golema zelba za propaganje na klubot samo neznam so koj pamet si go pisal toa more kopuk.Ovie dali so tigri,lavovi,ili mecki se tepale ti slobodno odi lovi ververicki niz planini i ne pisuj ovde poveke stom imas zelba da propadne klubot aj tam fan klub glodari.
Уууфффф ќе биде јако финалеЦрвена Звезда го доби Севојно во купот. Партизан игра со Банат. Ајде, ги чекам во финале да им вратиме за поразите сезонава.
Така не се сака пријателе.На мене Звезда,Јунајтед ми даваат леб?Не,нема ни да ми даваат.Но ги сакамБрате ја сум за Звезда али од вистината не се бега тоа да ти биде јасно... А тоа дали ја сакам да пропадне Звезда или не тебе ич да не те боли к*рот. Они ни ми даваат леб нити пари па ако сакаа нека пропадна несум ја крив што тие краделе а ја ќе се дробим од нервозе а... е бе брате колку треба !!
ДОБРО ЗНАЈ ДА НЕЧУ НИКАДАААА,DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JAAAA