Шансите не ги изгубивме денеска, ги изгубивме прошлата утакмица на ЈНА, за жал...А и да победевме денеска тешко дека ќе освоевме титула, голема е разликата.пораз 2-0 ги изгубивте шансите за титула... се надевам дека догодина Ке освоите титула ..ама тешко![]()
Шансите не ги изгубивме денеска, ги изгубивме прошлата утакмица на ЈНА, за жал...А и да победевме денеска тешко дека ќе освоевме титула, голема е разликата.
Иначе судијата КАТАСТРОФАЛНО ЛОШ! Не грешеше само за нас, грешеше и на наша сметка и на глодарите. Навивањето добро, една трибина на моменти го надвикуваше цел стадион, и тоа ми е ќејф.
ИНАЧЕ ИЗГОРЕ СЕВЕРНАТА ТРИБИНА НА ЈНА ХАХАХАХХАХАХАХ! ГОРИ ГОРИ СТАДИОООН, ГОРИ ГОРИ СТАДИООООН....
Да да...Само незнам што ти е филмов, доаѓаш овде и праеш некого у здрав памет будала. Не ве надвикале на моменти ДЕЛИЈЕ, не! А што беше тоа, ЦРНО БЕЛА ЗАСТАВА СИМБОЛ ЈЕ ПИЧКЕТИНА?! Која се пееше 10 мин. од второ полувреме, а глодари глас не пуштија. После тоа, ГРОБАРСКЕ ПИЧКЕ?! И тоа може не се слушаше?!Човече ти мора да си слеп или па не видеш...кој цел стадион кога само од ЈУГ имаше навивање,другиот дел од стадионот беше полупразен и + таму доаѓаат оние кој сакаат да гледаат фудбал,а не да навиваат...а тие моменти беа на почетокот на утакмицата и почетокот на второ полувреме,и тогаш Гробари не беа надвикани,тогаш Циганите беа рамноправни...остатокот од мечот му припадна на Партизан,и на терен и на трибина...:helou:
За малку па и ќе победевте хахаха.Сакаш да кажеш 2-0Ги еб*ме после,100%.Ако им помогна педерот минтато дерби оваа дерби нема никој да им помогне,бидејќи 0-2,0-3 ќе јадат.:back:
Имаш много мање освојених титулаЗа малку па и ќе победевте хахаха.Сакаш да кажеш 2-0.Расти жлездо још си мала...:smir::helou:
Kakvo bre kopiranje ako ima nekoj pogolemi kopiraci od vas nz od koreografija pa sve po red ova go smetate za kopiranje hahaha koj jadnici krsenje stolcinja pravenje steta to ne e od vcera i ne e nekoja tehnika na navivacka grupa incidenti i takvi raboti si doagaat spontano nekad i za to normalno stetata ke si ja nadomesti gostinskiot klub mada jas mislam za ova steta netreba da se nadomestuva zs tie pederski stolcinja daj ednas smenete si gi da se znae koj se vi klubski boi ova ko nekoja elka vi e stadionot batalМарко не знам дали е копирање ама истото се деси на 121 дерби на Маракана,ваљда знаеш.
Последното дерби на Маракана имаше некоја штета?
Pa deca ko tebe ne im e mesto ovde ajde vo gradinka ili pak umot go ostavi tamu mn korki leb treba da jadete i vie i toj malecok partizan pa da porasnite se gleda detence malo koe naviva za mal klub ajde citaj kasni porasni i moli se za tvojto klubcence da PorasniЗа малку па и ќе победевте хахаха.Сакаш да кажеш 2-0.Расти жлездо још си мала...:smir::helou:
Kakvo bre kopiranje ako ima nekoj pogolemi kopiraci od vas nz od koreografija pa sve po red ova go smetate za kopiranje hahaha koj jadnici krsenje stolcinja pravenje steta to ne e od vcera i ne e nekoja tehnika na navivacka grupa incidenti i takvi raboti si doagaat spontano nekad i za to normalno stetata ke si ja nadomesti gostinskiot klub mada jas mislam za ova steta netreba da se nadomestuva zs tie pederski stolcinja daj ednas smenete si gi da se znae koj se vi klubski boi ova ko nekoja elka vi e stadionot batal
Pa deca ko tebe ne im e mesto ovde ajde vo gradinka ili pak umot go ostavi tamu mn korki leb treba da jadete i vie i toj malecok partizan pa da porasnite se gleda detence malo koe naviva za mal klub ajde citaj kasni porasni i moli se za tvojto klubcence da Porasni
TI SI SAMO MALI PARTIZAN