Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
Знаев дека ќе се јавишВелбек![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Знаев дека ќе се јавишВелбек![]()
Богдан е поголем пошто е во невероватна форма и тројки и се погодува како луд, со Олимпија газеше па и на предходните скоро 20+ одеше секогаш..Кинси нема никакви проблеми тоа беше еден натпревар после игра стандардно. Драган има поголема минутажа но кај него е ризик он е најдобар во одбрана и секогаш го чува најопасниот па има опасност од лични.ПСЖ 2 1,40 со хендикеп 2,5 1,85
Коа веке барате лаганици Кинси 11.5 од Партизан е поголема лаганица тој Богдан и овој Милосавлеќ се ударна тројка таму али имаше проблеми со грбот којзнае дали го мачат уште
Лавринович исто 12.5 би требало да помине на првата преку 20 им даде
Фала друже,го врзав со Лион Х,и добра пара фатив1 и Богданович повеќе поени.
Друже од тоа МОРА ДА ПОБЕДУВА Кладилниците живеатГи скина вчерашниот пораз, сега значи мора да победуваат до крај на сезона ако сакат да завршат во првите 3 .. послушајго мојов совет и играјсија само сингл ке видиш дека нема да згрешиш
Ke probam brat, ako ne trgni ne trgni zdravjee ke se vadime na drugi utakmici, ne bi se odlucil na vakov nacin na igra da bev vo - ili od nula da pocvev.. vo poslednive 2 nedeli napraviv dobri pari , licno za mene, a i uspeav da trgnam za kladejne, zosto posle sekoe dobitno livce ako beshe pr: 5000 dobivka 3500 za mene, 1500 za sportska pa taka za nekojsi 2 nedeli uspeav da napravam 6 000 budzet za kladejne.. ( i da gi izgubam ovie pari nema da me pechat tolku mn zosto znam deka uspeav da si trgnam i za mene..), mene mi e mn teshko koga treba da se vadam ili koga pocnuvam od nula.. posle 2,3 dobitni tiketi znam kako trebaЕден другарски совет,не си ги фрлај парите,не дека може нема да тепа ама ризикот е голем.Руни нема да игра Перси најверојатно исто така нема да биде у составот.Стварно не знам кој ќе даде гол,така да не вреди за ризикот.
Aj brat dosta e da ne spamame pojke se odluciv na vakov nacin, moja igra, dosta e da ne spamame pojke..Ова што го зборува овој мафо е крајно нелогични, и да победи манчестер против њукасал не значи дека се кје победува, и еднаш ако те заебе ојдоа парите и во минус кје бидеш
Е тоа е друга работа,ако си ги решил парите со среќа нека тие,се надевам ќе проработи дрвото ВелбекKe probam brat, ako ne trgni ne trgni zdravjee ke se vadime na drugi utakmici, ne bi se odlucil na vakov nacin na igra da bev vo - ili od nula da pocvev.. vo poslednive 2 nedeli napraviv dobri pari , licno za mene, a i uspeav da trgnam za kladejne, zosto posle sekoe dobitno livce ako beshe pr: 5000 dobivka 3500 za mene, 1500 za sportska pa taka za nekojsi 2 nedeli uspeav da napravam 6 000 budzet za kladejne.. ( i da gi izgubam ovie pari nema da me pechat tolku mn zosto znam deka uspeav da si trgnam i za mene..), mene mi e mn teshko koga treba da se vadam ili koga pocnuvam od nula.. posle 2,3 dobitni tiketi znam kako treba
--- надополнето: 5 декември 2013 во 23:44 ---
Aj brat dosta e da ne spamame pojke se odluciv na vakov nacin, moja igra, dosta e da ne spamame pojke..
a za to sto go napisa ne e tocno... normalno ako e 1.70 koff za man utd nema da stavam poveke od 2 000 ne znaci deka stalno ke lupam po 4,5
Он стално тоа вика, ама......Јунтајтед периодов не би го играл па и Мојс да ми се јави и да ми кажи дека 1000% победува![]()
Колку даде?10 имаше на полувреме мислам,и си реков дека си ја фатил.lele grifin pederceeeeeeeeeeeeee
14Колку даде?10 имаше на полувреме мислам,и си реков дека си ја фатил.