Кладилница (Генерална дискусија)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ги скина вчерашниот пораз, сега значи мора да победуваат до крај на сезона ако сакат да завршат во првите 3 .. послушајго мојов совет и играјсија само сингл ке видиш дека нема да згрешиш
Aбе и Милан мораше да победва уште од пред 3-4 кола ама дури последното победија.
Ти си знајш, со твој пари си играш :)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Ги скина вчерашниот пораз, сега значи мора да победуваат до крај на сезона ако сакат да завршат во првите 3 .. послушајго мојов совет и играјсија само сингл ке видиш дека нема да згрешиш

Абе и ја ги глеав за у сабота, ама незнам ептен ми се некако килави. Се мислам дека желбите се едно а реалноста друго. Не верувам декаќе бидат во топ 3 оваа година.

Член од
30 јули 2012
Мислења
135
Поени од реакции
41
Ako ne ja izigram Man Utd naredna utakmica 1 so 5 000 denari jas ja.. i nema posigurna utakmica od manchester od cel bilten
--- надополнето: 5 декември 2013 во 22:57 ---
И ако сакате да направите пари до крај на сезона играјтеја само Ман Утд да победува и само сингл :: тоолку од мене се надевам ке му поможам на некој да фати пари :)
- Јас на пример имам 7 000 уште буџет за спортска 5 000 ке летат на манчестер сабота а 2 ке си ги оставам..
И наредната утакмица е против Њукасл (непредвидлив тим) а коеф ти е 1,35 зар ти се исплака? :D

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
И наредната утакмица е против Њукасл (непредвидлив тим) а коеф ти е 1,35 зар ти се исплака? :D
1.45 * ми се исплаќа кога ке уплатам со 5 000 ми идат 2 000 чисти пари
слаб сум со буџетот за спортска, да имав како летото 12 000 со 10 000 ке ја изиграв 1 и иди сосем солидна добивка

L

Löwe

Гостин
Играј сиј а ти комотно, ко ќе банкротираш ќе прајме муабет

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Незнам дали Јунајтед ќе успее да заврши у топ 4 годинава. Солидни се Ливерпул и Арсенал(иако мислам дека им треба по некое засилување у Јануари). Според мене сигурни за топ 4 се Челзи и Сити.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Aбе и Милан мораше да победва уште од пред 3-4 кола ама дури последното победија.
Ти си знајш, со твој пари си играш :)
Милан мислам дека сезонава не треба да се брка. Ако лани немаше толкава конкуренција и се провлече до топ 3, годинава нема шанси. Незнам освен Хонда дали ќе донесат некој друг, ама со оној недокваканион у напад, тешко, речиси невозможно да фатат Лига Ш.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Незнам дали Јунајтед ќе успее да заврши у топ 4 годинава. Солидни се Ливерпул и Арсенал(иако мислам дека им треба по некое засилување у Јануари). Според мене сигурни за топ 4 се Челзи и Сити.
znam deka e teshko brat , no sepak za Manchester stanuva zbor se e mozno, eve ke probam da ja sledam samo so singl i toj ke e mojot nacin na igra do odreden period..i po 1 mesec ke napisam kolku sum vo + kolku sum vo -,

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
се додека овој глупакот им е тренер на манчестер, не се за играње.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
znam deka e teshko brat , no sepak za Manchester stanuva zbor se e mozno, eve ke probam da ja sledam samo so singl i toj ke e mojot nacin na igra do odreden period..i po 1 mesec ke napisam kolku sum vo + kolku sum vo -,
Ти си знаеш. Иначе Руни мислам дека нема да играа наредна поради жолти к.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ako ne ja izigram Man Utd naredna utakmica 1 so 5 000 denari jas ja.. i nema posigurna utakmica od manchester od cel bilten
--- надополнето: 5 декември 2013 во 22:57 ---
И ако сакате да направите пари до крај на сезона играјтеја само Ман Утд да победува и само сингл :: тоолку од мене се надевам ке му поможам на некој да фати пари :)
- Јас на пример имам 7 000 уште буџет за спортска 5 000 ке летат на манчестер сабота а 2 ке си ги оставам..
Еден другарски совет,не си ги фрлај парите,не дека може нема да тепа ама ризикот е голем.Руни нема да игра Перси најверојатно исто така нема да биде у составот.Стварно не знам кој ќе даде гол,така да не вреди за ризикот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еден другарски совет,не си ги фрлај парите,не дека може нема да тепа ама ризикот е голем.Руни нема да игра Перси најверојатно исто така нема да биде у составот.Стварно не знам кој ќе даде гол,така да не вреди за ризикот.
Велбек :D

Kajgana Shop

На врв Bottom