Ако остане вака добитен сум со одложени натпревариПишав едно глупо заебано ливче колку да ми пројде денот
реал мадрид 2
лион 1X
-----------------
оксворд 1у2
хорсенс 2у1
архус 2у1
сампдориа 1у2
кардемир 2у1
кајсери 2у1
бешикташ 1у2
стеауа 2у1
заглебје 2у1
толука 1у2
за 100че 2/10
Добар добар1 и Богданович повеќе поени.
hhhhh barem si fatil nestoАко остане вака добитен сум со одложени натпревари
100:45=2.22
2.22 пута 1.17 пута 1.17=3 денара
Само се мислам дали да идам сам да ги подигнам или да изнајмам едно блендирано комбе од банкиве да ми ги донесат парите![]()
19:30 Bucaspor : Besiktas - 1X @ 3.08
20:45 Gateshead : Oxford - T1 2+ @ 2.55
21:00 Lyon : Toulouse - Г.Г @ 2.00
21:00 Samdoria : Verona - 3+ @ 1.95
Не си интересен друже појќе , ја претера со една иста фора секој ден, остај шо не си интересен и многу досаден си !!Местени се сите џабе играте.
Па секој ден се местени утакмицитеНе си интересен друже појќе , ја претера со една иста фора секој ден, остај шо не си интересен и многу досаден си !!
Сампдорија-Верона на тапет
Тежок натпревар за типување, ама тоа само по себе претставува одличен предизвик. Сампдорија од кога им дојде Михајлович на клупа имаат одиграно 2 нерешени по 1-1 со Лацио и Интер. Се стабилизираа малку, посебно со Интер играа одлично. Верона од друга страна е во серија од 3 порази од Џенова, Киево и Фиорентина. Играа во понеделникот што значи дека се поизморени од Сампдорија и помалку стабилни во последно време.
Од мене предлог кец на 2.6 коеф.
Ako ne ja izigram Man Utd naredna utakmica 1 so 5 000 denari jas ja.. i nema posigurna utakmica od manchester od cel bilten
--- надополнето: 5 декември 2013 во 22:57 ---
И ако сакате да направите пари до крај на сезона играјтеја само Ман Утд да победува и само сингл :: тоолку од мене се надевам ке му поможам на некој да фати пари![]()
Ги скина вчерашниот пораз, сега значи мора да победуваат до крај на сезона ако сакат да завршат во првите 3 .. послушајго мојов совет и играјсија само сингл ке видиш дека нема да згрешишЗошто мора да победи како вчера ?