Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Go cekam uste Blake Griffin over 20.5 za dobri paricki 30.000den sto mislite kje mu trgne vecerva?![]()
lele grifin pederceeeeeeeeeeeeee
каде е 10.5? треба да иде кога го нема Катич па и Митрович или како беше тој младиот се повреди.Марјанович од Звезда денес 10.5+ е сигурица на 1.85 коефициент![]()
каде е 10.5? треба да иде кога го нема Катич па и Митрович или како беше тој младиот се повреди.
има отсуства кај цз? а кај пана?каде е 10.5? треба да иде кога го нема Катич па и Митрович или како беше тој младиот се повреди.
Папас е солиден беше еден од најдобрите на првата утакмица ама имаат замена за него Укич заедно со Дијамантидис, Лазме им е прв центар тоа е лошо за нив иако ваму не пишува знам дека и Катич беше аут е сега дали е опоравен незнам.има отсуства кај цз? а кај пана?
@МајМун ако можиш прарти ми пак анализа ко оваа вчера за пана-цз. фала.
сакам да ја играм
пана 1
болоља 1-3 гола
псж 1
Дали може да се врзуваат овие или само не може на пример играч од Панатинаикос и да победи Панатинаикос на исто ливче?Diamantidis 9.5+, T.Pleiss 10.5+
Моцарт може, ако прашуваш за таму.Дали може да се врзуваат овие или само не може на пример играч од Панатинаикос и да победи Панатинаикос на исто ливче?