- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.905
- Поени од реакции
- 67.561
На интернет гледам имаат дополнителен хедикеп -3.5 поени 1.61 коеф![]()
За играчот зборам
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
оф извини не забележав дека за богдановиќ си напишал....иначе во бет сити дали ги има овие додатните хендикепи?За играчот зборам![]()
Го симнав билтенот од бет сити таму граница за богдановиќ е 14.5, по 1.85 е за +/-Ако му стават пак граница од 12-13 поени, ке биде лаганица поклон![]()
ја нема анализава на неговиот блог. како ја ископа? плус не е целосна, можиш да ја пратиш одново. како шо можам да видам, ја игра чист 1, така?PARTNER » VATRENI-IGRAC.BLOGER.HR « DODAJ SAJT
Cetvrtak, 05.12.2013.Prijavi analizu
20:45 Partizan Belgrade - Budivelnik Kiev![]()
Neću mnogo da pišem u ovoj analizi,već je dosta odmakla grupa i na redu je utakmica grupe A,utakmica koja pobedniku daje nadu da se može dokopati daljek kruga Euroleague,a gubitnik ide u EuroCup.![]()
Kako sada stoje stvari,a iščekujući dolazak pleja iz Amerike,Partizanu bi možda i više odgovaralo da igra EurpCup,zato što bi imao i realne šanse da ga i osvoji.Međutim,ipak verujem da će crno beli da se bore do samog kraja i da im Euroleague više odgovara.Partizan je nakon nesrećnog poraza u Nanterru,sam sebi napravio situaciju da od njih ne zavisi sada sve.Naravno,mora se savladati Budivelnik Kiev sa više od pet koševa razlike,što je naravno moguće i mislim da će se to lako desiti,ali je onda situacija da ostaje verovanje da će Nanterr zabeležiti poraze u duelima sa Barselonom (kod kuće), Budivelnikom (u gostima) i Fenerbahčeom u Parizu, što i nije neostvarivo.
Naravno,Partizan onda traži pobedu u poslednje dve runde u mečevima sa Fenerbahčeom (gost) ili sa CSKA (domaćin).
Budivelnik Kiev takođe ima neku svoju računicu.On treba da pobedi Partizana,pa onda da savlada Nanterra kao domaćin,ali je problem što je od Nanterra izgubio sa 61:80 i ako pobedi u obe Budivelnik Kiev bi imao isti broj pobeda kao i Nanterr,pa bi odlučivao međusobni skor koji je na strani francuske ekipe.Naravno,svašta se još ovde može desiti,a u ekipu iz Ukrajine je stigao šuter Daequan Cook,što govori o ozbiljnim ambicijama ukrajinske ekipe.Daequan Cook je bivši igrač ekipe Chicago i odličan šuter.--- надополнето: 5 декември 2013 во 13:18 ---
не ми дава да ја доископирам целата на www.tipovi1x2.net треба да имаш акк за да ја читаш цела. Направи акк таму еве ти линк од неа http://www.tipovi1x2.net/tip.php?id=115290ја нема анализава на неговиот блог. како ја ископа? плус не е целосна, можиш да ја пратиш одново. како шо можам да видам, ја игра чист 1, така?
ova PSG rakomet e ?ПСЖ 2 1,40 со хендикеп 2,5 1,85
Коа веке барате лаганици Кинси 11.5 од Партизан е поголема лаганица тој Богдан и овој Милосавлеќ се ударна тројка таму али имаше проблеми со грбот којзнае дали го мачат уште
Лавринович исто 12.5 би требало да помине на првата преку 20 им даде
ДАova PSG rakomet e ?
ПСЖ 2 1,40 со хендикеп 2,5 1,85
Коа веке барате лаганици Кинси 11.5 од Партизан е поголема лаганица тој Богдан и овој Милосавлеќ се ударна тројка таму али имаше проблеми со грбот којзнае дали го мачат уште
Лавринович исто 12.5 би требало да помине на првата преку 20 им даде
Игра повреден Кинси зашо нема избор Вујошевиќ, Вестерман му се повреди и тотално е лимитиран со играчи. Ако му тргне треба да иде овер, ама знае и да влезе у дупки Кинси и да погоди 1/10.Овој едвај трчаше против Барса. Некој поупатен нека каже...
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/kvote-pdf симни си додатокaj nekoj neka mi kazhe kako da najdam na net kvoti od mozart za igrachi da igram..evroliga i nba
fala, se snajdov ushte preeskahttps://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/kvote-pdf симни си додаток