Кладилница (Генерална дискусија)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
За играчот зборам :)
оф извини не забележав дека за богдановиќ си напишал....иначе во бет сити дали ги има овие додатните хендикепи?
--- надополнето: 5 декември 2013 во 13:46 ---
Single : 19:30 Galatasaray - Unicaja 2 2.00

Bookmaker : Bwin

Galatasaray Liv Hospital have serious injury problems. Nathan Jawai, Manuchar Markoishvili, Ersin Dağlı and Jamont Gordon are all injured. Pops Mensah Bonsu is banned. All are very important players for the Yellow - Red team (http://www.mackolik.com/Basketbol-Takim/26/Galatasaray-Liv-Hospital/2013/2014) from Istanbul.

With Earl Calloway, Jayson Granger, Nik Caner Medley and Zoran Dragic the Spanish side can win in Istanbul.

--- надополнето: 5 декември 2013 во 13:57 ---
Ако му стават пак граница од 12-13 поени, ке биде лаганица поклон :D
Го симнав билтенот од бет сити таму граница за богдановиќ е 14.5, по 1.85 е за +/-

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
PARTNER » VATRENI-IGRAC.BLOGER.HR « DODAJ SAJT

Cetvrtak, 05.12.2013.
Prijavi analizu

20:45 Partizan Belgrade - Budivelnik Kiev

Neću mnogo da pišem u ovoj analizi,već je dosta odmakla grupa i na redu je utakmica grupe A,utakmica koja pobedniku daje nadu da se može dokopati daljek kruga Euroleague,a gubitnik ide u EuroCup.
Kako sada stoje stvari,a iščekujući dolazak pleja iz Amerike,Partizanu bi možda i više odgovaralo da igra EurpCup,zato što bi imao i realne šanse da ga i osvoji.Međutim,ipak verujem da će crno beli da se bore do samog kraja i da im Euroleague više odgovara.Partizan je nakon nesrećnog poraza u Nanterru,sam sebi napravio situaciju da od njih ne zavisi sada sve.Naravno,mora se savladati Budivelnik Kiev sa više od pet koševa razlike,što je naravno moguće i mislim da će se to lako desiti,ali je onda situacija da ostaje verovanje da će Nanterr zabeležiti poraze u duelima sa Barselonom (kod kuće), Budivelnikom (u gostima) i Fenerbahčeom u Parizu, što i nije neostvarivo.
Naravno,Partizan onda traži pobedu u poslednje dve runde u mečevima sa Fenerbahčeom (gost) ili sa CSKA (domaćin).
Budivelnik Kiev takođe ima neku svoju računicu.On treba da pobedi Partizana,pa onda da savlada Nanterra kao domaćin,ali je problem što je od Nanterra izgubio sa 61:80 i ako pobedi u obe Budivelnik Kiev bi imao isti broj pobeda kao i Nanterr,pa bi odlučivao međusobni skor koji je na strani francuske ekipe.Naravno,svašta se još ovde može desiti,a u ekipu iz Ukrajine je stigao šuter Daequan Cook,što govori o ozbiljnim ambicijama ukrajinske ekipe.Daequan Cook je bivši igrač ekipe Chicago i odličan šuter.--- надополнето: 5 декември 2013 во 13:18 ---

На интернет гледам имаат дополнителен хедикеп -3.5 поени 1.61 коеф :)
ја нема анализава на неговиот блог. како ја ископа? плус не е целосна, можиш да ја пратиш одново. како шо можам да видам, ја игра чист 1, така?

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ја нема анализава на неговиот блог. како ја ископа? плус не е целосна, можиш да ја пратиш одново. како шо можам да видам, ја игра чист 1, така?
не ми дава да ја доископирам целата на www.tipovi1x2.net треба да имаш акк за да ја читаш цела. Направи акк таму еве ти линк од неа http://www.tipovi1x2.net/tip.php?id=115290

еве ти од друга страна уште две анализи http://tipodrom.com/Analiza_Kosarka_Partizan_vs_Budivelnik_05_12_2013_005510o
http://tipodrom.com/Analiza_Kosarka_Partizan_vs_Budivelnyk_05_12_2013_104825O
--- надополнето: 5 декември 2013 во 14:07 ---
Ај ако може некој да ми објасни околу овие азиските хендикепи
еве на пример овде типувано е ah +1.75 некој подетално околу ова какво значење има и дали имаме во нашиве кладилници нешто слично.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
ПСЖ 2 1,40 со хендикеп 2,5 1,85
Коа веке барате лаганици Кинси 11.5 од Партизан е поголема лаганица тој Богдан и овој Милосавлеќ се ударна тројка таму али имаше проблеми со грбот којзнае дали го мачат уште
Лавринович исто 12.5 би требало да помине на првата преку 20 им даде

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Коа веке барате лаганици Кинси 11.5 од Партизан е поголема лаганица тој Богдан и овој Милосавлеќ се ударна тројка таму али имаше проблеми со грбот којзнае дали го мачат уште
ova PSG rakomet e ?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.905
Поени од реакции
67.561

Овој едвај трчаше против Барса. Некој поупатен нека каже...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.217
Овој едвај трчаше против Барса. Некој поупатен нека каже...
Игра повреден Кинси зашо нема избор Вујошевиќ, Вестерман му се повреди и тотално е лимитиран со играчи. Ако му тргне треба да иде овер, ама знае и да влезе у дупки Кинси и да погоди 1/10.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256

:facepalm: кај успеав псж да ги препишам, овие не да тепаат ќе губат со хендикеп. Ги имам играно во бет сити да h2 + 1.5 1.2 коеф и изгледа и така ќе ме поебат ко шо тргнале да играат
--- надополнето: 5 декември 2013 во 20:37 ---
airlija neka e vtor den pagam na tiket od francuski tim, vcera PSG fudbal denes rakomet......ebati fiksot denesen mi go eba zlaten tiket.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Сампдорија-Верона на тапет :D

Тежок натпревар за типување, ама тоа само по себе претставува одличен предизвик. Сампдорија од кога им дојде Михајлович на клупа имаат одиграно 2 нерешени по 1-1 со Лацио и Интер. Се стабилизираа малку, посебно со Интер играа одлично. Верона од друга страна е во серија од 3 порази од Џенова, Киево и Фиорентина. Играа во понеделникот што значи дека се поизморени од Сампдорија и помалку стабилни во последно време.

Од мене предлог кец на 2.6 коеф.

Kajgana Shop

На врв Bottom