Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
It's in our blood. We can hide it, but we can't destroy it.

Јасно, родител ако не ти подвали ретардиран клуб за навивање, нема кој. :D Мене така пробуваа со Партизан...

Јасно, родител ако не ти подвали ретардиран клуб за навивање, нема кој. :D Мене така пробуваа со Партизан...
Не, не, никој од фамилијата не ми навива за Ливерпул. Мене ко мал на 3-4 години комшиите пробуваа да ми го подвалат вашиот. Ми дадоа дури и два дресови. Али срцето биеше на друга страна :)

Не, не, никој од фамилијата не ми навива за Ливерпул. Мене ко мал на 3-4 години комшиите пробуваа да ми го подвалат вашиот. Ми дадоа дури и два дресови. Али срцето биеше на друга страна :)

Грешка си направил, ама ај ќе ти простиме :P

Глорихантерите ги бираат клубовите што мислат дека ќе тепаат. Ја ги бирам клубовите што сакам да тепаат :)
Види што убаво си кажа зошто навиваш за Ливерпул. :icon_lol:

Скоро исто и кај мене беше кога ќе ми донесат дрес од друг клуб, само јас се грижам за чувствата на другите па затоа реакцијата ми беше нешто во стил: „Јебига, барем не е од Манчестер“ и ги носев само по неколку пати, освен дресот од Балак во Баерн, зошто ми е еден од омилените играчи. :)

Јас се иам изнаносено дрес на Реал, ама од Бекам и затоа не се важи. :icon_mrgr:

Ја иам дуксер со амблем на челзи зашто тој што ми го поклони поима нема за кого навивам ( хинт: на татко ми другар ) и јебига.. челзи-челзи... грее маме му ебем :icon_mrgr:

јас бев хипстер,имав дрес на Ајакс(од никој):)

Исто и јас само од Ајакс уште во 5-6то одд и за полуматура од Депортиво ми донесоа. А поради ајакс и бергкамп почнав и за арсенал ;)

Исто и јас само од Ајакс уште во 5-6то одд и за полуматура од Депортиво ми донесоа. А поради ајакс и бергкамп почнав и за арсенал ;)

Само од Југославија од Мијатовиќ...:)), а кога пораснав малку бев млад и надежен голман па добив дрес од Буфон од Италија...:))

1460183_716638831681786_1596545203_n.jpg

Respect

Кај мене и татко ми и дедо ми навиваат за јунајтед па изгледа исправна испаѓа поговорката: "крвта не е вода" па и јас сум red til' i die :)
--- надополнето: 29 ноември 2013 во 14:26 ---
Јас па имав еден дрес однапред со слика на Фиго а одзади пишуваше Зидан :icon_mrgr:

Тој повеќе од 2 стотки нема шанса да бил :D

Блазе вас кога ве читам сите носевте на врвни клубој дресови уште од мали и се радвавте..ами јас што да речам кога првиот дрес ми беше од Слога Југомаднат:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom