- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.555
- Поени од реакции
- 27.029
It's in our blood. We can hide it, but we can't destroy it.
Јасно, родител ако не ти подвали ретардиран клуб за навивање, нема кој.
Мене така пробуваа со Партизан...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
It's in our blood. We can hide it, but we can't destroy it.
Мене така пробуваа со Партизан...Не, не, никој од фамилијата не ми навива за Ливерпул. Мене ко мал на 3-4 години комшиите пробуваа да ми го подвалат вашиот. Ми дадоа дури и два дресови. Али срцето биеше на друга странаЈасно, родител ако не ти подвали ретардиран клуб за навивање, нема кој.Мене така пробуваа со Партизан...

Не, не, никој од фамилијата не ми навива за Ливерпул. Мене ко мал на 3-4 години комшиите пробуваа да ми го подвалат вашиот. Ми дадоа дури и два дресови. Али срцето биеше на друга страна![]()

Види што убаво си кажа зошто навиваш за Ливерпул.Глорихантерите ги бираат клубовите што мислат дека ќе тепаат. Ја ги бирам клубовите што сакам да тепаат![]()
Не, не, никој од фамилијата не ми навива за Ливерпул. Мене ко мал на 3-4 години комшиите пробуваа да ми го подвалат вашиот. Ми дадоа дури и два дресови. Али срцето биеше на друга страна![]()

јас бев хипстер,имав дрес на Ајакс(од никој)![]()

Исто и јас само од Ајакс уште во 5-6то одд и за полуматура од Депортиво ми донесоа. А поради ајакс и бергкамп почнав и за арсенал![]()
), а кога пораснав малку бев млад и надежен голман па добив дрес од Буфон од Италија...
)Не, не, никој од фамилијата не ми навива за Ливерпул. Мене ко мал на 3-4 години комшиите пробуваа да ми го подвалат вашиот. Ми дадоа дури и два дресови. Али срцето биеше на друга страна![]()

Јас па имав еден дрес однапред со слика на Фиго а одзади пишуваше Зидан![]()