UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Во последно многу се зачестија судии падобранци со бизарни киксеви. Откако дојде платини мислам дека ова почна да зема замва ваквото судење. Како и да е пак ќе кажам јуве ме изненадија пријатно со отворената и агресивна игра, најискрено очекував затворено да играат и да чекаат кикс. Само сепак киелини колку и да е добар дефанзивец (не сум го прател многу за да знам дали е добар) направи глупи грешки кој реал ги искористи.
Затоа и не викам ништо за играчите на Реал. Роналдо примети дека има контакт на лицето од раката на Киелини и го искористи тоа за доброто на својот тим. Аматерот од судија е тој кој што требаше да види дека тоа не е така како што го прикажа Роналдо.

Иначе и мене ме изненадија Јуве што покажаа желба машки да се надигруваат со Реал. Да играа катанаџо и да извадеа некој килав резултат 0-0 или 1-1 немаше да ми остават убава слика за вечерашнава игра. Некогаш и несреќен пораз со убава и машка игра е подобар од килаво нерешено какво што вадат екипите за опстанок по лигите низ Европа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не знам зошто го мешате ова на Џилардино со ова на Видал. Видал сам падна од ударот во земјата, а Џилардино од ништо.
Двајцата глумеа лошо и двајцата бараа пенал, зарем не е доволно да се стаат у ист кош?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Двајцата глумеа лошо и двајцата бараа пенал, зарем не е доволно да се стаат у ист кош?
Видал само бараше пенал а не глумеше. Ја закова копачката во трева и затоа падна.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.207
Поени од реакции
18.317
Видал падна од што се сопна. Џилардино освен некој снајпер да го пукал не гледам причина поради која падна.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Татоооо ,татоооо
Онај со носон ми го истаде оково :place:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Видал само бараше пенал а не глумеше. Ја закова копачката во трева и затоа падна.
Повеќе се бунеше мислам дека го гурнал пред да се укопа, као тоа е причината која се закопа, само што не му успеа тоа.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.767
Поени од реакции
8.031
Сликава кажува се, нема шо да се коментира. Уште толку сеа го замразив, плачко. А судииве... срамои.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
како и да вртиш па срамота е што бараше пенал....
Kaко што реков во еден пост претходно, исто како Роналдо што одглуми обид за убиство од Киелини за доброто на Реал така и Видал се обиде да направи за доброто на Јуве со тоа што побара пенал. За жал на нас навивачите на Јуве во вторава ситуација судијата покажа дека знае да суди кога сака:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom