UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тука некои членови се понашаат како од вчера да гледаат фудбал..додуша има и такви ама ова веќе е претеризам...Златан Ибрахимович веќе 7-8 години е играчиште од светска класа каде игра маестрално и прикажува страшни перформанси скоро секој втор натпревар но претходно дека настапуваше за Интер кој имаше триста хејтери на овој форум и сите го деградираја дека му давал голој на Реџина и Киево или пак во Барселона каде постигнуваше голови само со Зарагоза,Гетафе и Бетис или дека му бил резерва на Кркич ..или пак нелојалноста која ја покажувал,играл за пари,неблагодарен играч бла бла бла...Ибрахимович е институција како фудбалска величина и е одамна докажан играч..овие голови се само рутина за него

C

Castiel

Гостин
Kaко што реков во еден пост претходно, исто како Роналдо што одглуми обид за убиство од Киелини за доброто на Реал така и Видал се обиде да направи за доброто на Јуве со тоа што побара пенал. За жал на нас навивачите на Јуве во вторава ситуација судијата покажа дека знае да суди кога сака:pos:
Абе види кај роналдо имаше ситен ептен ситен контакт и си искористи можност да одглуми ама видал сам се сопна и тоа без ни еден играч до него и па бара пенал...ако ништо друго бар не изнасмеа...иначе ова со глумењево го претеруваат шпанциве..на најситен контакт се тркалаат по 2 километри

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Ајде Мадриѓани честито победа . каква таква . толку од мене . иначе од ден во ден се повеќе ми се згадува гледајќи фудбал од играчи како Видал и Роналдо .

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Сите наеднаш оќореа на форумов.
Иљараменти го поткачва малку Видал на петата кога овој замавнува за тоа е барањето пенал (претерано е ама имаше каков таков контакт) а не дека се сопна од тревата

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Баш ова видео ме натера да го употребам изразот снајпер :D

Него судијо, што ќе искоментираш за исклучувањто на Киелини?
ме мрзи да пишам ... очигледно е тука не треба судија за да објасни некои видливи ситуации...едноставно во оваа ситуација судијата покажа црвен со логиката дека Роналдо излегуваше во чиста ситуација за гол во случај ако не беше фаулиран(бидејќи очигледно Роналдо беше далеку побрз од Киелиини и ќе го претрчаше како брз воз) а не поради лактот на Киелини ...

Инаку Киелини е премногу толериран од судиите во Сериа А но во Лига на Шампиони судиите свират со подруг критериум поради пропозициите на УЕФА

M

Mario Gómez

Гостин
Една работа не ми е јасно, како може секое коло Бензема да стартува.:sleep:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom