Видал падна од што се сопна. Џилардино освен некој снајпер да го пукал не гледам причина поради која падна.
Абе види кај роналдо имаше ситен ептен ситен контакт и си искористи можност да одглуми ама видал сам се сопна и тоа без ни еден играч до него и па бара пенал...ако ништо друго бар не изнасмеа...иначе ова со глумењево го претеруваат шпанциве..на најситен контакт се тркалаат по 2 километриKaко што реков во еден пост претходно, исто како Роналдо што одглуми обид за убиство од Киелини за доброто на Реал така и Видал се обиде да направи за доброто на Јуве со тоа што побара пенал. За жал на нас навивачите на Јуве во вторава ситуација судијата покажа дека знае да суди кога сака
Сликава кажува се, нема шо да се коментира. Уште толку сеа го замразив, плачко. А судииве... срамои.
Баш ова видео ме натера да го употребам изразот снајперкога сме веќе кај снајперите
Баш ова видео ме натера да го употребам изразот снајпер
Него судијо, што ќе искоментираш за исклучувањто на Киелини?
ме мрзи да пишам ... очигледно е тука не треба судија за да објасни некои видливи ситуации...едноставно во оваа ситуација судијата покажа црвен со логиката дека Роналдо излегуваше во чиста ситуација за гол во случај ако не беше фаулиран(бидејќи очигледно Роналдо беше далеку побрз од Киелиини и ќе го претрчаше како брз воз) а не поради лактот на Киелини ...Баш ова видео ме натера да го употребам изразот снајпер
Него судијо, што ќе искоментираш за исклучувањто на Киелини?