UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Знам дека доби директен црвен но мислев дека имаше жолт претходно но небев сигурен. Инаку за удар со лакт се суди директен црвен но она беше поцеќе удар за градење со исправени раце затоа е само жолт, но не е првпат вакво нешто. Мота доби за посмешна ситуација црвен и тоа на средина на теренот без шанса за гол. Ај ова барем накај гол трчаше.

Инаку ако тоа беше црвен дирекно и ова би требало, но критериумите не се секогаш исти.
Toа е кога суди аматер од регионална лига во Германија. Не знам по кои критериуми УЕФА ги делегира падобранциве. Овој ни дома неговите не го знаат а УЕФА го ставила да суди Реал-Јуве:facepalm:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Прашањето е: има ли некој шо не фати на спортска денес? :icon_mrgr:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Toа е кога суди аматер од регионална лига во Германија. Не знам по кои критериуми УЕФА ги делегира падобранциве. Овој ни дома неговите не го знаат а УЕФА го ставила да суди Реал-Јуве:facepalm:
Во последно многу се зачестија судии падобранци со бизарни киксеви. Откако дојде платини мислам дека ова почна да зема замва ваквото судење. Како и да е пак ќе кажам јуве ме изненадија пријатно со отворената и агресивна игра, најискрено очекував затворено да играат и да чекаат кикс. Само сепак киелини колку и да е добар дефанзивец (не сум го прател многу за да знам дали е добар) направи глупи грешки кој реал ги искористи.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Iznenaduvanje ovaa godina ke bide mojot naj omrazen germanski klub Neverkusen , imaat mnogu kvaliteten tim .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Прашањето е: има ли некој шо не фати на спортска денес? :icon_mrgr:
Jас, играв 6 меча, (тенис, кошарка и ракомет) 10 коефициент во стуб и 2/8 X-1 на едно ливче со 280 и 2/8 X-2 на друго ливче исто со 280.
...и немаше ни еден X на полувреме во цела ЛШ:pos:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.204
Поени од реакции
18.315
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ливерпул - Интер како заврши?
0-0 у пичку матер, убаво игравме, Рики имаше 2 чисти шанси за гол, од друга страна на Кутињо во една ситуација неможеа да му ја земат топката цели 15 минути. Јебига ќе ги тепаме на реваншот. :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.204
Поени од реакции
18.315
Не знам зошто го мешате ова на Џилардино со ова на Видал. Видал сам падна од ударот во земјата, а Џилардино од ништо.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам зошто го мешате ова на Џилардино со ова на Видал. Видал сам падна од ударот во земјата, а Џилардино од ништо.
Според последните информации, компанијата Најк наводно ќе го тужи Артуро Видал за намерно кинење на копачките. :P

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Добро е што не побара пенал ко падна Видал иначе посрамно ќе беше.
:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom