Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.238
- Поени од реакции
- 8.136
Затоа и не викам ништо за играчите на Реал. Роналдо примети дека има контакт на лицето од раката на Киелини и го искористи тоа за доброто на својот тим. Аматерот од судија е тој кој што требаше да види дека тоа не е така како што го прикажа Роналдо.Во последно многу се зачестија судии падобранци со бизарни киксеви. Откако дојде платини мислам дека ова почна да зема замва ваквото судење. Како и да е пак ќе кажам јуве ме изненадија пријатно со отворената и агресивна игра, најискрено очекував затворено да играат и да чекаат кикс. Само сепак киелини колку и да е добар дефанзивец (не сум го прател многу за да знам дали е добар) направи глупи грешки кој реал ги искористи.
Иначе и мене ме изненадија Јуве што покажаа желба машки да се надигруваат со Реал. Да играа катанаџо и да извадеа некој килав резултат 0-0 или 1-1 немаше да ми остават убава слика за вечерашнава игра. Некогаш и несреќен пораз со убава и машка игра е подобар од килаво нерешено какво што вадат екипите за опстанок по лигите низ Европа.