Џилардињо, Астори а чекам ги уште Италија и Шпанија на спорстка ...ај мож ќе изненадат , ама мали им се шансите за такво нешто...се крстам на Ел Шарави и Дијаманти ...а овој Астори кога и да го гледам кикс обавезно ке направе, картон ќе добие (жолт,црвен) или АВТОГОЛ ќе си даде,незнам како стигнал до тука пред Огбона .
.а овој Астори кога и да го гледам кикс обавезно ке направе, картон ќе добие (жолт,црвен) или АВТОГОЛ ќе си даде,незнам како стигнал до тука пред Огбона .
Природно позициј десно бек можд зато Шилјо дрвоОвој Де Шилјо дрво едно на офанзивната фаза , ниту еден добар центаршут не знае да упати.
Моторче у гзот има.Шарави според мене некако најслабо изигра, а најдобро според мене изигра Кандрева во ова прво полувреме..
Ништо, голот му е препишан на Дијаманти. Bad luck Astori.
И слободниот одеше по средина, и првиот гол одеше со два на саат. Индијанецот ко од негова да игра му ја подаде, а Буфон реагираше во најмала рака смешно.Gigi e samo bleda senka od najdobriot svetski golman. Takov bese i vo izminatava sezona, a uste poveke go potvrduva toa i na kupov. Go nema poveke toj odraz, refleks, sigurnost...
Pa po sred gol odese topkava, aman...