Фан Клуб: Италија

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Фалеше Балотели во текот на целиот натпревар а богами и во пенал рулетот. Со него ќе имавме сигурен еден гол плус :)
Џабе, пак ќе дојдеше серијата до некој копач од одбраната. Касиљас е пеналџија ама изгледа паузата си го направила своето ама Буфон никогаш не бил пеналџија. Цела серија се молев некој да го промаши голот од шпанците а од Џиџи не очекував да одбрани.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.413
Џабе, пак ќе дојдеше серијата до некој копач од одбраната. Касиљас е пеналџија ама изгледа паузата си го направила своето ама Буфон никогаш не бил пеналџија. Цела серија се молев некој да го промаши голот од шпанците а од Џиџи не очекував да одбрани.
Тоа за Вуфон дека не брани серии не брани факт е. Освен во финалето со Милан кога одбрани два во иста серија не памтам такво нешто да имаше направено, а за Балотели сигурен сум дека додека траеше утакмицата ќе беше Италија уште поопасна во некои ситуации, но што е тука е ја сум задоволен од Италија. Се надевам идната година со Верати, Шарави и уште некој ако изникне да одиграат одлично.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.374
Поени од реакции
5.467
Аман бе Бонучи :facepalm:
Како во Миравци да играш, ја плесна селската :tapp:
Не треба силење на пенал, треба техника да знајш како да изведиш !

Криво ми е оти 100 пати подобро Италија изигра од Шпанија !

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Убеден бев и убеден СУМ дека со Балотели 3-0 ќе победеше Италија... Не можеш бе да го играш у шпицот овој као беше .. Џилардињо, па и Џовинко кепец у шпицот против грамадите ... Прекрасна игра, се функционираше освен завршницата , и не е крив Бонучи што промаши, крив за мене е месец Мај (маџо) пошто 2 пати со глава ја бапа во Касиљас а голон ти е 7 метра ....

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.413
Убеден бев и убеден СУМ дека со Балотели 3-0 ќе победеше Италија... Не можеш бе да го играш у шпицот овој као беше .. Џилардињо, па и Џовинко кепец у шпицот против грамадите ... Прекрасна игра, се функционираше освен завршницата , и не е крив Бонучи што промаши, крив за мене е месец Мај (маџо) пошто 2 пати со глава ја бапа во Касиљас а голон ти е 7 метра ....
Алба нема да може да спие од Маџо вечерва.:icon_mrgr:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Да промашеше Маџо мајсторот, ќе пишеше, Требаше Бонучи да си шутира пенал кој му даде на мајсторон да шутира:mad:
моето мислење за Маџо било од увек големо уште кога играше у Сампдориа, и немаше да ја шутне селската дефинитивно, на оваа утакмица утна чист зицер со глава од толку опции он во Касиљас, па ни на крај памет да кажам дека Маџо е крив што Италија не даде гол во регуларионот дел, тоа може ти така ја префрлаш кривицата од дрво до мајстор

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Знаев синоќа дека јувенташ ќе ја згреши. :icon_lol:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Не очекував ваква игра од Италијаниве, свака им част :cuc:, без Балотели у тим предвреме ги отпишав али убав демант ми удрија... со црниот у тим 2 гола најмалку ќе дадавме...ама што е тука е ,ако ништо друго од турниров видовме играчи на кој може да се смета у иднина т.е на наредното светско .
Кандрева - :cuc:не само ради голот од пенал ,чоекот цела утакмица ја изигра врвно, доколку соиграчите го пратеа подобро у противничкиот 16-ник ,сигурно еден од повеќето центаршутеви ќе завршеше у гол.
Маџо - за првата шанса мислам нема потреба од плукање -извади максимум , а втората требаше да ја претвори во гол.
Џилардињо - потполно потфрли ,а и не очекував нешто посебно од него, Освалдо е 100 пати подобра опција од него или пак Дестро.
Џакерини овој пат среќата не беше на негова страна ,прво полувреме од слепецот Маџо неможеше да напраи асистенција ,додека у првото продолжение статива :(, а баш ќе ми беше кејф да им дадеше гол на шпанците мај фејворит ЏАК :).
Де Роси -стандарт :cuc: Келини -ги утепа (y) респект и до сите други шо не ги спомнав , момците покажаа карактер и го заслужија тоа .:cuc: без разлика шо на пенали изгубивме :mad: Бонучи -:( само он знае како му е сега ,затоа без плукање ... Респект и до селекторот (y)

П.С. кога играме за 3-то место (ден ,термин). FORZA ITALIA

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Џакерини ќе биде првиот играч кој преку настапите за репрезентацијата обезбедил место во тимот од каде што доаѓа, наместо да биде обратно:)
--- надополнето: 28 јуни 2013 во 13:31 ---
П.С. кога играме за 3-то место (ден ,термин). FORZA ITALIA
Mислам дека мечот за трето место е во 18:00 во недела а финалето во 00:00.

Kajgana Shop

На врв Bottom