Да бе, за твој инат Астори даде гол.
После војната, сите сте генерали шо не ме цитиравте пред да почне мечот и шо ако дадел гол , за ГОЛ кој 99,101 % беше на Дијаманти ...Баш за мој напротив Астори изигра океј ама зошто не почекате да заврши утакмицата па тогаш да дадете мислење , првиот гол од кој падна на Уругвај ,ако не ве држи меморијата пуштете си хајлајтс ...да не се самоцитирам значи ова што го постирав пред мечот на крај краева испадна 60 % точно , Астори киксираше за првиот гол (значи и на овој натпревар направи кикс и тоа за гол ),Дијаманти -еден од двајцата што најмногу очекував на крај краева испадна мен оф д меч КРАЈ .
Јас те цитирав затоа што моментот ме потсети на мечот Јуве-Катанија кога во 90та минута Џакерини промаши шанса и јас му исколнав се живо и диво до петто колено, па во 95та даде гол за 1-0 и ме цитираше пола фан-клубПосле војната, сите сте генерали шо не ме цитиравте пред да почне мечот и шо ако дадел гол , за ГОЛ кој 99,101 % беше на Дијаманти ...Баш за мој напротив Астори изигра океј ама зошто не почекате да заврши утакмицата па тогаш да дадете мислење , првиот гол од кој падна на Уругвај ,ако не ве држи меморијата пуштете си хајлајтс ...да не се самоцитирам значи ова што го постирав пред мечот на крај краева испадна 60 % точно , Астори киксираше за првиот гол (значи и на овој натпревар направи кикс и тоа за гол ),Дијаманти -еден од двајцата што најмногу очекував на крај краева испадна мен оф д меч КРАЈ .
За утакмицата:
Криво ми е шо некако не тепавме у регуларен дел ,ама тоа е ...после сите тие проблеми со повреди на турниров, полуфиналето а воедно и денешниот натпревар за 3-то место без напаѓач (Џила) ,се задоволувам со освоеното 3-то место на турниров иако на почетокот ова никако не го прифаќав.
Буфон -за пеналите .
Направи и повеќе од максимумот. Јас Италија ја следам повеќе од две децении и никогаш нивниот тим не звучел така бледо на имиња. Се надевам дека до СП Инсиње и Верати ќе бидат спремни за сениорската репрезентација па уште малку да се поправи квалитетот. Ако е можно таму да се јуриша на финале.финалист на европско,трети на купов - маестро прандели го извади максимумот(и повеќе од тоа) од оваа генерација........not bad
Направи и повеќе од максимумот. Јас Италија ја следам повеќе од две децении и никогаш нивниот тим не звучел така бледо на имиња. Се надевам дека до СП Инсиње и Верати ќе бидат спремни за сениорската репрезентација па уште малку да се поправи квалитетот. Ако е можно таму да се јуриша на финале.
De Sciglio Bonnuci Chielini LB?Верати не можи да игра прва постава, конкуренцијата е преголема. Многу поважно е колку Инсиње ќе напредува, ако може Прандели да игра 4-3-3 со Шарави-Бало-Инсиње полуфиналисти сме 100%.
De Sciglio Bonnuci Chielini LB?
De Rossi-Pirlo-Verati
Insigne-Balloteli-El Sharawy
Stvarno ne gledam nekoj dobar LB,Balzareti tapa ova sezona,Santon ist slucaj kako De Sciglio,prinudno igra LB,edno vreme mn go falese Prandeli Anotoneli ili kako se vikase,sto bidna so nego?!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta