Па не баш. Со оглед на тоа колку тимот ни се засилува 2-3 финалиња не ни бегат наредните 5 години. Па би требало едно да земеме ќе се сожали некој ќе ни попуштиЧисто ме интесира дали Баварциве имаат страв од евентуално ланско Дежа Ву?
Имам да, бидејќи сега ќе имаме многу посилен противник за разлика од лани кога ептен опуштено започнав да го гледам финалето како едно обично бундеслигашко коло со Хофенхајм, но во крајот на натпреварот нервозата се поголема стануваше кога гледаш дека нешто не сака и дека среќата ја имаа противничкиот тим.Чисто ме интесира дали Баварциве имаат страв од евентуално ланско Дежа Ву?
Ne se toa maski, ednostavno po moe mislenje okolu 90% od fanovi na bundesligaski ekipi nadvor od Germanija vo nieden bundesligaski protivnik ne gledaat so omraza, za razlika od site drugi ligi od top 4kataКејф ми е што конечно овие бундеслигашиве на форумот си ги тргнаа маските и почнаа да се пецкаат
Претходната атмосфера кај што ќе си ги испушеа меѓусебно беше ептен нереална
Ај да видиме сеа финалето што ќе биде
Ќе се мразите наскороNe se toa maski, ednostavno po moe mislenje okolu 90% od fanovi na bundesligaski ekipi nadvor od Germanija vo nieden bundesligaski protivnik ne gledaat so omraza, za razlika od site drugi ligi od top 4kata
Jas licno sum ljubitel na Bundesligata od kopilj i gi pratam site ekipi pred se top 5 i nemozam da pljukam po niedna od niv, naprotiv srcevo mi e puno ko oko sto ima germansko finale i deka bundesot se vraka na starite pateki, prvenstvo kakvo sto pocnav na vremeto da go gledam duri i pojako zdravje vo idnina.
Океј, од утре ќе почнам со постови налик: Јувеееееееееееееее најдобриот тим во Европа, пушете фанови на Бундес, Премиер Лига најслаба лига, Ла Лига смешници... И не си прај филмови сите ви честитаа културно, нормално некои членови уз мала доза на сеир за судиите, али секако шала е тоа, Јуве апсолутно заслужи шампион да биде годинава и тоа е тоа. Ама дека некат ќе ги сакам Јувентус у дека ќе навивам за нив тоа мало морген, последни да се на светот нема за нив да бидам. И не знам зашто се декларирате како навивачи на Серија А, Бундес, абе навивач сум на Интер и крај, за Јуве ама ич не ме боли да ти кажам право, ако сакаат нека се распаднат око нема да ми трепне, исто ко што фановите на Реал ги боли стапот за евентуален неуспех на Барса и обратно.Па за разлика од навивачите на екипите од Бундеслигата, навивачите на екипите од Серија А при секоја освоена титула, еве пример фан на Интер провете ја темара Серија А 2012/2013 ќе ви стане јасно. Наместо спортски да ја честита титуталата, макар и да се нашали на ничија сметка како што вие практикувате, он да почнел одма... Да не беа судиите немаше титула да видите, сте наместиле, мафија јувентус, ау бау. Јувентус да не беше бутнат во втора лига, пустите Серија А немаше до ден денес да видат, а камо ли да помислат на титула.
Иди си и ти за Германија, со жабариве само проблеми...Па за разлика од навивачите на екипите од Бундеслигата, навивачите на екипите од Серија А при секоја освоена титула, еве пример фан на Интер провете ја темара Серија А 2012/2013 ќе ви стане јасно. Наместо спортски да ја честита титуталата, макар и да се нашали на ничија сметка како што вие практикувате, он да почнел одма... Да не беа судиите немаше титула да видите, сте наместиле, мафија јувентус, ау бау. Јувентус да не беше бутнат во втора лига, пустите Серија А немаше до ден денес да видат, а камо ли да помислат на титула.
Појака лига-појак и покомпетитивен тим во Европа. Така да нема ништо лошо да се сака лигата. Иако, искрено со другото се согласувам. Нема зошто да има пријателски работи и глупости. Секогаш мора да има жар и пецкање, ама ова за Јуве во Италија, сериозно не е интересно веќе.Океј, од утре ќе почнам со постови налик: Јувеееееееееееееее најдобриот тим во Европа, пушете фанови на Бундес, Премиер Лига најслаба лига, Ла Лига смешници... И не си прај филмови сите ви честитаа културно, нормално некои членови уз мала доза на сеир за судиите, али секако шала е тоа, Јуве апсолутно заслужи шампион да биде годинава и тоа е тоа. Ама дека некат ќе ги сакам Јувентус у дека ќе навивам за нив тоа мало морген, последни да се на светот нема за нив да бидам. И не знам зашто се декларирате како навивачи на Серија А, Бундес, абе навивач сум на Интер и крај, за Јуве ама ич не ме боли да ти кажам право, ако сакаат нека се распаднат око нема да ми трепне, исто ко што фановите на Реал ги боли стапот за евентуален неуспех на Барса и обратно.
Mисли си ти дека не е така, нешто не си у тек...исто ко што фановите на Реал ги боли стапот за евентуален неуспех на Барса и обратно.
Па ако сакаш почни со постовите со налик Јуве најдобар тим во европа, ако толку ти е мерак, а па на крај краева никој не те ни тера да бидеш за Јувентус нели?Океј, од утре ќе почнам со постови налик: Јувеееееееееееееее најдобриот тим во Европа, пушете фанови на Бундес, Премиер Лига најслаба лига, Ла Лига смешници... И не си прај филмови сите ви честитаа културно, нормално некои членови уз мала доза на сеир за судиите, али секако шала е тоа, Јуве апсолутно заслужи шампион да биде годинава и тоа е тоа. Ама дека некат ќе ги сакам Јувентус у дека ќе навивам за нив тоа мало морген, последни да се на светот нема за нив да бидам. И не знам зашто се декларирате како навивачи на Серија А, Бундес, абе навивач сум на Интер и крај, за Јуве ама ич не ме боли да ти кажам право, ако сакаат нека се распаднат око нема да ми трепне, исто ко што фановите на Реал ги боли стапот за евентуален неуспех на Барса и обратно.
Не бе мерак ми е со жабарите да бидам.Иди си и ти за Германија, со жабариве само проблеми...
Работи што нормални луѓе ги прават на Вембли:Јас лани фрижидерот го купив од Вембли, а го носев дома додека Челси прославуваа титула на улица и заглавив 5 саати ради нив и се направив камен.
Годинава финалето се игра на Вембли.
Coincidence?! I think not!