Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ 3 дена по ред-4 ливчиња се по една ме паѓа.

Платаниас-Аестрас грчки куп 0-2. Паѓа гол за 1-2 во 89 мин :@ :@

Ај у ПМ нека иде све :@

Хахахаххахахахахах не знам шо да кажам повеќе.
Сан Антонио-Феникс полувреме хендикеп 1 ја имам со повеќе од 7 да водат. Водат 6 на 10 секунди пред крај на полувреме и таман бев спремен се по ред да испцујам, сече топка Данкан даваат 2+1 и водат девет разлика. И ко за чудо еден од Феникс ја грабна топката претрча низ тројца не го ни глеаше кошот дава два поени и остануваат две секунди, нормално Сан Антонио не ни тргна во напад. Конечен 52-45 и нормално излегува хендикеп Х со 8 коефициент во Аристократ. Ова ми се дешава 5-6 пат и тоа на последната утакмица, иам пишувано на темава.

Ја мислам да го оставеа типот непречен од никој можда и ќе промашеше, ама овоа немогуќе ејјјјјјј колку се нервирам. А шо си играат Спарси лежерно или па деконцентрирани беа не знам не пратам толку тоа е друга работа. Додавања 5-6 пати у ррекет без везе, имаат плус 6 промашуваат од под кош на два-три наврати, се за конечни +7 на полувреме........

+155.5 на Фенербахче оно паднаа 155 цареви..прво се скинаа од кошеви второ обрачите ги извадија

браво за резултати ја потврдија на вкупно 155 а ја сменив од тв се изнервирав уште предходно 10 коша фалеа на 2мин до крај кога сеа отварам на евролига сајтов 156 па и овие резултати преправиле

Дали има некој искуство со некој блогер од интернет за фудбалски наторевари ?

како знаеш дека си голем баскуз, кога уплаќаш во живо тенис на резултат 2-1 во прв сет, и тоа е се од тој тенисер, губи 11 гема по ред 2-6 0-6 , а патем е фаворит по коеф

Дали има некој искуство со некој блогер од интернет за фудбалски наторевари ?
Јас...(со повеќемина)...
И најискрено ти препорачувам,НЕМОЈ ДА СИ ФРЛАЛ ПАРИ НА БЛОГЕРИ....;)

Вецлар пичка ви мајчина јас да ви ебам!!!! Мораше ли точно со 3 да изгубите, и тоа Лемго тогаш првпат поведе со 3, ц-ц-ц, племето ваше да ви ебам јас, се по список :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

И пак неделава за 1 гол паѓам :@

Хелмонд 3+ :@

421907_10200730861737692_246264356_n.jpg

Еднаш бе да ставам едно ливче во "Добивка", барем еднаш, мамата нивна...

иначе ливчето од лево е од вчера.

Тамам тргнав да ја пуштам со 5е и ете пенал им судија . Сега чекам пак следен гол Естудиантес :D213.png

Ако не беше местена за прелаз Катанија Интер, тогаш овие фудбалериве на Катанија се тотални кретени...
При водство од 2-0, примија 2 гола од 3 напада, и во додатно време трчаат набрзина изведуваат аути и голаути, бркаат победа против Интер кој во последните 15 минути ги напика во нивната половина...

Кретенизам од вакви размери ретко се гледа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom