Џони Вајсмилер
Don't share my food
колку %да ме извадиш за вчера
![]()
вчера милвоки за 4 поени не влезе..денес би требало овие да влезат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку %да ме извадиш за вчера
![]()
Клуб Бриш 2-23+
Дејвис +12.5
Спанулис +15.5
Ајде крстисе дека Вилијамс ќе те ебе.Не знам дали ќе ви се верува, ама на еден тикет, најверојатно ќе ме падне само една за 58 300 со уплата од 70 денари.....
Не можам сега да ви го покажам тикетов бидејќи морам да одам и немам време да го сликам, ако ноќеска помине уште еден тенис 1,25 квота ќе добијам 10 ваучери по 70 денари, но 58 000...... на тикетот беа 19 утакмици, 17 се погодени, 1 промашена (Карпат - хокеј) и уште една се чека т.е. Williams.![]()
Ајде крстисе дека Вилијамс ќе те ебе.
Да ти кажам на оваа не би играл ни со туѓи пари а не со мој и двата тима се тиња Атланта е тим шо незнаеш кога ке те дупни кога ке влезе.А овој типов е најголемиот незннајко шо го иам видено во НБА искрено го гледав кога беше во Орландо али во Феникс не сум го гледал али впешатоков шо ми го има оставено е ДРВО . Феникс е тим шо не сум го гледал од којзнае кога иако скоро секој ден гледам по некој натпревар пошо касно играатда пробаме вака за денеска
сплит-осјек 1-имаат соработка и како шо гледам сега е редот сплит да тепа, а плус и му требаат 3 бода за во европа.
феникс-атланта 2-феникс се дупе годинава, исто, можи и бетар од лани. од новите играчи само драгиќ колку толку им се погоди, но и тој е далеку од она што беше неш, додека останатите се под просек. многу се очекуваше од бисли, но тој е тотално вон форма. плус, гортат не игра на соодветното ниво од лани, а од останатите и не можи да се чека нешто повеќе. феникс врза две победи по ред, а мислам дека то му е максимумот. вечер атланта тепа убедливо.
Сиена-Фенербахче-Т2 - 75,5
Ла Лејкерс-Минесота-Т2 - 97,5