Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Само на Јунајтед паѓам 1X :mad: , се премислив место ГГ да му ебам матер и на судија и на голманот на Реал , јаз'к...

Кога не бива не бива :D (сепак мали уплати се во прашање)

Пред почеток

03.07.2013-23.09.png

Во живо негде 68-69та минута

03.07.2013-23.10.png

Во живо негде 88ма минута

03.07.2013-23.11.png

ех тоj Базел :)

Бенфика 1х
Тотенхем да даде гол
Лацио 2+ цела
Базел 2+ цела
И ме јебе челзи да даде гол

500 уплата 1200 добивка

Ќе си пукнам

Untitled.png
Знаев оваја курвава Храдецка и порано ме има заебано и тоа за многу пари не како сега за ситница 15 евра .. и ебам племето нејзино , а исто и на Дефо му ебам црнецот смрден на ситуација 1 на 1 со ханданович тој си игра со одбраната , демек понижување ќе било за интер уште еден гол , сега некое чудо да ги снајдит во милано 4-0 да изгубат !

Прегледај го приврзокот 59618
Знаев оваја курвава Храдецка и порано ме има заебано и тоа за многу пари не како сега за ситница 15 евра .. и ебам племето нејзино , а исто и на Дефо му ебам црнецот смрден на ситуација 1 на 1 со ханданович тој си игра со одбраната , демек понижување ќе било за интер уште еден гол , сега некое чудо да ги снајдит во милано 4-0 да изгубат !

пупу скраја да е ...боље вака - можда промени ќе има ...:)

Ех.. да не почнам да плачам на темава, ќе треба до сабајле.. и уште нема да сум завршен...:facepalm:

Ех.. да не почнам да плачам на темава, ќе треба до сабајле.. и уште нема да сум завршен...:facepalm:
Јас да не почвам да сликам од вчера ова време до сабајле што се не промаршив во -50 евра ојдов

Ебден бре матер да ти ебам кретен еден сега најде да изгубиш сет ! :mad::mad:

Никад титула повеќе да не земат Порто,гомна цигански,2-0 од 15та минута,1-1 и 3+ само таа ја чекав !!!

Друже местенка тврда, пенал за Галатасарај, го промаши Дрогба, нареден напад, играч на Галатасарај му удира крвнички шамар на противнички играч и нормално, црвен картон...

Да не зборам дека пеналот нема благе везе од пенал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom