Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Кел и Мпеле ...у гз да ве рокне цела втора постава на Ајачио се да ви ебам ...... гг3+ да ја чекаш и у 90 какви 2 100000000% шанси утињаат...

O ke vi ebam SVE ZHIVO I DIVO , SE U SPISOK more kurtoni Salzburg i na vas RAPID da vi iznaebam se , ne e mozhno .. so igrac poveke , vodat 2-1 , im pravat so igrac pomalku 2-2 , potoa 3-2 , na kraj 3-3 .... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :mad:

21r9eg.jpg

И добро како да не се нервирам сега?!
Поштено си пишувам систем,горе 2 фикса,доле 3/5.
ОДАМ ДА УПЛАТАМ.НОРМАЛНО 1 ОДЛОЖЕНА,ФИОРЕНТИНА!
Мењам мислење пишувам обичен тикет 4 утакмици,
Дортмунд 1+прво и 1+ второ,Њукасл 1+ прво 1+ второ,ГГ3+ Рома,и викам која да ја одберам уште една од доле системот,нормално ја бирам ЕДИНСТВЕНАТА ШТО НЕ ИЗЛЕЗЕ у курац.Стандард Генк ГГ3+ ,0-0 завршува.:facepalm:
А ги имав и Вулвс ГГ3+,Андерлехт ГГ3+,Лејкерс:facepalm:
Да си ебам векот кој баксуз сум у курац.
Како да не се нервирам.
Ми отидоа парите од рака.
Пу !

Ханданович може вреди злато за Интер али за мене едно ливче од 3 илјадарки. :place:

Леверкузен се да ви ебам да отпаднете да даде господ.. Па мајкаму стара едни умрени Гројтер Фурт што се одаамна отпаднати не можите еден помочан гол да му дајте..

Леверкузен се да ви ебам да отпаднете да даде господ.. Па мајкаму стара едни умрени Гројтер Фурт што се одаамна отпаднати не можите еден помочан гол да му дајте..

И ти ли на Леверкузен се сопна како мене...

Си ја намирисав фино лепо Фенербахче 2-1, убеден како никогаш досега во ваков тип. Одам до кладилница, и како неретко досега си се полакомувам и на утакмицава и додавам друга, гледам Спарта Прага, ги додавам нив 2-1 и уплаќам дубл за 200ден. Макаби Хаифа ми се виде прифлечна за ваков тип, па ајде и неа со Фенербахче 2-1 за 200. Ај викам сеа и само фенер ќе ги уплатам за 200, па ако биде нека биде. Арно ама ме удри во глава дека ПСЖ нема победа со пресврт (барем во моментот не ми текна) и ги додадов нив. И веќе готов, КОНЕЧНО да ги уплатам само Фенер 2-1, си реков ај да пробам со Спарта Прага и Бордо.

И сеа кога ги гледам резултатите ми иде да си ја треснам главата од ѕид, Уплаќам по повеќе пари, особено на сингл, и не ми е толку криво за парите колку што ми е криво за типот/вите...

Како малер ме има затерано то е чудесија !!!
Ќе одам на бајач :) ме има почудено некој, не е можно, гла не кренав од по 1 утакмица шо ме паѓа !

Саботата Штурм за 1500, дома 1:3 губат, денес Дортмунд за 3000, па 92 минута празен гол љуфна онај Кел од само 5 метри, голманот беше на другата страна овај цел гол го љуфна слепец !

Најголем дебакл го доживеав минатито викендов. Дури 80 евра отидоа во вода.
Прво петокот Атлетико бибао на 30 евра. Саботата Мајрока 1 и Викомб 1 синглови на по 10 евра интересно и двете влеоа 1-2. Третиот сингл ми беше исто на 10 евра Боурнемоунт- Шефилд Утд 3 плус таа 0-1 заврши.
Неделата на едното триплете Базел 1,Фенер 1 и Лион 1. На другото Ајакс 1, Бенфика 1 и Сантос 1. Двата на по 10 евра. За на крај да ме докрајчи Никс сингл на дава повеќе од 99.5 и лепо се ќе беше Џејсон Кид да ги погодеше последните 2 слободни, тој само едно даде и лепо си тепаа со 99 поени.
Не ги дадов парите од џеб бидејќи ми беа онлине собрани од минатите недела дена успешно играње и за на крај потоп. Алал нека ми е.

А јас пак...ја пробав онака Понте Прета 2-1, се сеќавате колку прелази имаа напраено. Динг! 0-1 прво полувреме. Не се надевав нешто посебно, која е веројатноста да трефниш прелаз...си реков :eek: 83-та 1-1 :eek:..........и џабе...така остана...И она другото шо ми ја смрзна крвта, до толку, што уште еднаш ми дојде помислата сериозно ДА СЕ ОТКАЖАМ ЗАСЕКОГАШ од ова зло...Пишав едно онака, колку да ми ги врати парите што ги дадов оваа измината недела:
Интер-Милан 0-2 гола
ПСЖ-Марсеј 1
Бетис-Малага 1&3+ човече, каква утакмица фаќам :eek: со 4 коеф...
и на крај....Бруклин-Мемфис...се влечеа, влечеа, поени...како Ѕвезда во АБА лига да ја гледам, ефикасност 0-2 коша...а овде по 12 мин е 1/4 пази :eek: Ај губеа што губеа...немаше ни да ги пратам ако не ми беше Декстер за догледување...и останав буден до 3 и пол, само за да ги видам како заводија 4-5 разлика, за пак да изгубат....како побогу на водство се случуваше да примаат поени од слободни?! Со која намера правеа фаули племето да им го ебам?!!?? :eek: Оваа недела не играм, ќе чекам ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom