Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе како можи цела недела по една ме паѓа и денес како демек 'посигурна' опција ја пишам Удинезе - Наполи ГГ и последна ја чекам и фатија бе идиотите 0-0 а Кавала си ја фатив 3+ 2.50 и шо не цццц аххх беее

Добро бе како можи цела недела по една ме паѓа и денес како демек 'посигурна' опција ја пишам Удинезе - Наполи ГГ и последна ја чекам и фатија бе идиотите 0-0 а Кавала си ја фатив 3+ 2.50 и шо не цццц аххх беее

Taкоџе ....ја чекав гг3+ .....а ги фаќам Монако и Вест Хем по 2.60 гг3+ беа ....цц

Taкоџе ....ја чекав гг3+ .....а ги фаќам Монако и Вест Хем по 2.60 гг3+ беа ....цц
И Волендам ги имав 1 и 3+ за 2.25 џабе не било за мене денес ццц

Ос 3+.... најмал коеф. од цела лига за 3+ и останаа на 2 гола :@ :@

Леванте, смотани едни, децата на назад да ви одат :mad:

Ајде ст.Полтен денес на бапки пак една само ме падна. Ништо утре фаќам гушкам некој бор или некое зимзелено дрво и ак осе исуши мамата ни се еба. Коќе размислам пак министерсвото за заштита на природата и околината ќе ме пикни в затвор ... ццц

Prv pat u mojot zivot cela nok sinoka analizirav utakmici za vecerva, uspeav da uvidam deka Bologna tepa deneska i deka Droylsden bi trebalo da ispadne 2-1. Ama ko nemas samodoverba da gi igras singlovi, si pravis kombinacii i te butat random timovi so 1.50 koef:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom