Prison Break

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Ќе треба пак да ја гледам сега. :D

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Интересна серија ја изгледав во 5 дена. Не ме бендиса 3тата сезона како сите завршуваат во затвор во панама, во сона.. Инаку the final break беше доста слаб. бегството од затворот беше како мајтап..

Инаку серијава има навика да ги претвара негативците во позитивни ликови. Пример Белик и Махоун. Келлерман исто така.. Не може цело време чекаш некој негативец да наеби и на крајот станува тололку добар што не сакаш...

После Келлерман нема логика да е жив поради тоа што одржа говор пред да го убијат.

Член од
20 октомври 2008
Мислења
35
Поени од реакции
30
ја даваат некаде оваа серија и на кој програм поздрав

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
ја даваат некаде оваа серија и на кој програм поздрав
Репризите ги гледам на fox crime од понеделник до петок или сабота мислам околу 12-1 на полноќ. Моментално 4 сезона ја даваат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Интересна серија ја изгледав во 5 дена. Не ме бендиса 3тата сезона како сите завршуваат во затвор во панама, во сона.. Инаку the final break беше доста слаб. бегството од затворот беше како мајтап..

Инаку серијава има навика да ги претвара негативците во позитивни ликови. Пример Белик и Махоун. Келлерман исто така.. Не може цело време чекаш некој негативец да наеби и на крајот станува тололку добар што не сакаш...

После Келлерман нема логика да е жив поради тоа што одржа говор пред да го убијат.

Се извинувам ако вознемирувам некого,и вака што ја воскреснувам темава.

Но,нели Келерман беше договорен со тие специјалците што го извадоја од комбето. Тие беа негови луѓе.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Се извинувам ако вознемирувам некого,и вака што ја воскреснувам темава.

Но,нели Келерман беше договорен со тие специјалците што го извадоја од комбето. Тие беа негови луѓе.
Да. Ако добро се сеќавам(пред година и више ја завршив по 3 пат), кога стигнаа до него, им рече: What took you so long(нешо вака) или Што ви требаше толку време.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.932
Поени од реакции
7.040
Шо ви текна да навратите пак овде? :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Ех, секој јануари си ја гледав again and again...
Сега нема време. :(

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.152
Поени од реакции
13.332
Дур сите ја гледале уште пред добри 3,4 години серијава на Сител, на нет или било каде, а некој дури и по 2,3 пати ги изгледале сите епизоди, јас дур сеа ја гледам за првпат :D . Прејака серија, Скофилд генијалец, а и убави типки има. Првата и втората сезона ептен ми беа интересни, просто зависен бев од нив, не спиев ко што треба за да гледам, по 7,8 епизоди на ден гледав, сега не ми е до толку бум, по 1,2 епизоди на ден

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
najaveno e deka ke se snima SF kako prison break ke bide samo vo idninata ke bide zatvorot

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Прејака серија, ја изгледав во 3 недели сакав побавно оти знам каква грешка направив што ги изгледав ББ и ГоТ мн брзо..
Ептен добро смислена серија по 100 заплети во 1 епизода :vozbud::vozbud:.
За глумците немам збор :cuc::cuc:
Т-бег преубо изглуми, прво го мразиш па го сожалуваш па пак го мразиш...(y)

Rick Grimes

Manchester United fan.
Член од
11 јули 2015
Мислења
130
Поени од реакции
66
Во план ми е да ја гледам од коа ќе ја изгледам breaking bad,ми изгледа како супер серија :D

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom