Prison Break

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Баш напротив, втора сезона беше она што ја направи РВ интересна, со воведувањето на Mahone како генијалец-опонент на Скофилд. Исто така тогаш се расчистуваат многу работи околу тетоважите негови, ситуацијата со Burrows (а.к.а зошто го местат), мафијашките моменти со власта во Америка итн... Да останеше РВ на само првата сезона - е ТОА ќе беше веќе најбесмислена сезона што некогаш излегла... Влегува некој тип намерно во затвор, го вади брат му и там да да дам - It's over... Глупости...
Тоа што го пишав го потврдуваат и рејтинзите за серијава - кои се најголеми за втората сезона. Иако не е голема разлика, ама баш и тоа мене ми беше поентата - за малку е подобра втора од прва, ама сепак е подобра.

--- надополнето ---

Ај корегирај го малце ова. Сигурно не може втората да ти биде подобра од самата сезона...
Знам знам набрзина грешно сум пишал. Сакав да кажам дека втората сезона и мене ми беше за нијанса поинтересна од првата:) Причините ти самиот ги наброја, посебно поради тетоважите:)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Знам знам набрзина грешно сум пишал. Сакав да кажам дека втората сезона и мене ми беше за нијанса поинтересна од првата:) Причините ти самиот ги наброја, посебно поради тетоважите:)
Првата сезона е најгенијалниот вовед во серија што може да постои,и во исто време најинтересна.Во втората почнува вртењето во круг и веќе почнува да заличува на шпанска серија...Но зафилман во серијата нормално дека мора сите да ги изгледаш,имашее имаше неспиени ноќи и за другите 3 :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Првата сезона е најгенијалниот вовед во серија што може да постои,и во исто време најинтересна.Во втората почнува вртењето во круг и веќе почнува да заличува на шпанска серија...Но зафилман во серијата нормално дека мора сите да ги изгледаш,имашее имаше неспиени ноќи и за другите 3 :)
Ехеееее па дали имаше неспиени ноќи....ко еднаш да беше до сабајле до 7 да се гледа серијава и у 7 нашколо тргаш и цел ден ко зомби си :):):)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.112
Ехеееее па дали имаше неспиени ноќи....ко еднаш да беше до сабајле до 7 да се гледа серијава и у 7 нашколо тргаш и цел ден ко зомби си :):):)
Aматер. Јас у школо имам гледано. -.-

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Добра беше и втора, како мал расплет, ама премногу акција и трчкање и не беше по мој вкус.
Трета не вреди да се спомнува.. :)
Четврта не вреди да се спомнува. (double the length of трета, double the suffering :icon_neut)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Четврта не вреди да се спомнува. (double the length of трета, double the suffering :icon_neut)
Третата сезона ми беше прва што ја симнав на HD, спичкав 35 гига и бев нестрплив. Ја симнав уште кога прва ја гледав...
Втората искрено ја гледав само за да стигнам до трета, трета ја глеав зашо бев замајен у тоа убавата слика, четврта ја глеав и у меѓувреме читав кајгана, фејсбук, режев филмој...и прекинав во еден момент. Поточно, кога Дон (така ли се викаше ликот или глумецот, маме му јебем цајканско) ги сјеба сите, испадна ова не било тоа што мислеле и цела сезона пропадна у вода до тој момент. Све што праеле, џабе.
На втора би и дал само дека јако почна, со убивањето на Робин (пак не ми текнува, ликот или глумицата вака се викаше).

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Третата сезона ми беше прва што ја симнав на HD, спичкав 35 гига и бев нестрплив. Ја симнав уште кога прва ја гледав...
Втората искрено ја гледав само за да стигнам до трета, трета ја глеав зашо бев замајен у тоа убавата слика, четврта ја глеав и у меѓувреме читав кајгана, фејсбук, режев филмој...и прекинав во еден момент. Поточно, кога Дон (така ли се викаше ликот или глумецот, маме му јебем цајканско) ги сјеба сите, испадна ова не било тоа што мислеле и цела сезона пропадна у вода до тој момент. Све што праеле, џабе.
На втора би и дал само дека јако почна, со убивањето на Робин (пак не ми текнува, ликот или глумицата вака се викаше).
Вероника. :)

Според мене 1 и 2 сезона се врв!:)

3 и 4 што знам,арни се...малце се претерани,ама нема гајле :)

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
kaj mozam da gi najdam site sezoni od prison break so mak prevod ....ve molam za pomos fala od napred:smir:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
зашо викате дека последната сезона е лоша... супер е, во стилот на 24, сега сум до 15 епизода и ништо не и фали, закон е :)

kaj mozam da gi najdam site sezoni od prison break so mak prevod ....ve molam za pomos fala od napred:smir:
ако уште важи барањето пиши ми на ПП..

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Каде може да ги симнам сите сезони од серијава?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Призн Брејк фанс како е ? :cool:

Некако ве нема :) Слушам имала Руска верзија на серијава,скроз иста...некој повеќе информации да даде ? :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сега гледам на Fox Crime го даваат, втора сезона е па ме интересира во кои други денови и во колку часот го даваат? Ако знаете наравно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сега гледам на Fox Crime го даваат, втора сезона е па ме интересира во кои други денови и во колку часот го даваат? Ако знаете наравно.
Од понеделник до петок некаде околу 18:15 почнува.

Kajgana Shop

На врв Bottom