Репризите ги гледам на fox crime од понеделник до петок или сабота мислам околу 12-1 на полноќ. Моментално 4 сезона ја даваат.ја даваат некаде оваа серија и на кој програм поздрав
Интересна серија ја изгледав во 5 дена. Не ме бендиса 3тата сезона како сите завршуваат во затвор во панама, во сона.. Инаку the final break беше доста слаб. бегството од затворот беше како мајтап..
Инаку серијава има навика да ги претвара негативците во позитивни ликови. Пример Белик и Махоун. Келлерман исто така.. Не може цело време чекаш некој негативец да наеби и на крајот станува тололку добар што не сакаш...
После Келлерман нема логика да е жив поради тоа што одржа говор пред да го убијат.
Да. Ако добро се сеќавам(пред година и више ја завршив по 3 пат), кога стигнаа до него, им рече: What took you so long(нешо вака) или Што ви требаше толку време.Се извинувам ако вознемирувам некого,и вака што ја воскреснувам темава.
Но,нели Келерман беше договорен со тие специјалците што го извадоја од комбето. Тие беа негови луѓе.
нема да зажалеш ако ја изгледашВо план ми е да ја гледам од коа ќе ја изгледам breaking bad,ми изгледа како супер серија
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk