Prison Break

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ауф лош термин ваљда ова сега е реприза од то преска во 18:15.. И заборајф да кажам, браво за преводот, камо за сите серии и филмови да имаше македонски превод.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ауф лош термин ваљда ова сега е реприза од то преска во 18:15.. И заборајф да кажам, браво за преводот, камо за сите серии и филмови да имаше македонски превод.
Почнува во 18:30 и реприза имаш околу 01:25.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кај може да ги симнам сите сезони од серијава и преводи ако има ? :icon_lol:

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Случајно налетав на серијата, мислам дека на Пинк 15 гледав делови од 2 епизоди и се и заразив тотално. Ги симнав од нет сите епизоди. Најдобра серија некогаш што сум ја гледал, ова е зависност бетер од дрога, за 4-5 дена ги изгледав 3 - те сезони, можам да кажам само дека се ЕКСТРА, можеби третата сезона нешто послаба од првите две. И ја гледав првата епизода од 4-тата сезона, осеќам дека ќе биде големо разочарување од она што го видов и од она што го читам по форуми, сега не знам дали да продолжам да не си го нарушам впечатокот за серијата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Случајно налетав на серијата, мислам дека на Пинк 15 гледав делови од 2 епизоди и се и заразив тотално. Ги симнав од нет сите епизоди. Најдобра серија некогаш што сум ја гледал, ова е зависност бетер од дрога, за 4-5 дена ги изгледав 3 - те сезони, можам да кажам само дека се ЕКСТРА, можеби третата сезона нешто послаба од првите две. И ја гледав првата епизода од 4-тата сезона, осеќам дека ќе биде големо разочарување од она што го видов и од она што го читам по форуми, сега не знам дали да продолжам да не си го нарушам впечатокот за серијата.
Нема да биде тоа-тоа ако не ја догледаш цела серија.
Искрено мене 4та не ми беше толкаво разочарување како што ми беше The Final Break. Ама поради серијава неспан одев нашколо и не жалев за тоа.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Без ралзика што читаш, догледај ја немат да зажалиш, ќе ти остани една од најубавите серии секако.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
И се заразив тотално. Ги симнав од нет сите епизоди. Најдобра серија некогаш што сум ја гледал, ова е зависност бетер од дрога
Тоа е магијата на Prison Break. И Lost имаше слична магија... сеа за сеа според мене, ниту една нова серија ја нема оваа магија!

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Ја догледав и 4-тата сезона од Prison Break, Мислам дека вредеше но сепак не значи дека 4-тата сезона е на ниво на првите две, па и на ниво на третата сезона. Прмногу нелогичности и пресврти се случуваат, оние кои што загинаа во предходните сезони оживуваат, Сара не е мртва (иако си ја сакам нема логика нејзиното враќање) и оној Келерман кој што на почетокот беше главниот негативец сега се враќа просветлен, другите исто менуваат страна и се во екипата на Скофилд. Потоа и дејствието, за некаков уред Сцила, кој што го чува компанијата и ако го украдат компанијата ќе пропадне. :confused:
Значи ми изгледа дека малку повеќе ја префорсирале, не морало толку епизоди да направат, но сепак за мене останува најдобра серија што сум ја гледал некогаш, иако можеле малку повеќе да се потрудат и достојно да ја завршат серијата.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ја догледав и 4-тата сезона од Prison Break, Мислам дека вредеше но сепак не значи дека 4-тата сезона е на ниво на првите две, па и на ниво на третата сезона. Прмногу нелогичности и пресврти се случуваат, оние кои што загинаа во предходните сезони оживуваат, Сара не е мртва (иако си ја сакам нема логика нејзиното враќање) и оној Келерман кој што на почетокот беше главниот негативец сега се враќа просветлен, другите исто менуваат страна и се во екипата на Скофилд. Потоа и дејствието, за некаков уред Сцила, кој што го чува компанијата и ако го украдат компанијата ќе пропадне. :confused:
Значи ми изгледа дека малку повеќе ја префорсирале, не морало толку епизоди да направат, но сепак за мене останува најдобра серија што сум ја гледал некогаш, иако можеле малку повеќе да се потрудат и достојно да ја завршат серијата.
Сега изгледај го The Final Break.

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Да забиравив да пишам дека и Final Break го гледав не знам што им требало да го направат болен, доволно било да се жртвува... И мораа изгледа така да ја завршат со смртта на Мајкл.
--- надополнето: Nov 13, 2011 1:51 AM ---
Инаку врв на серијата ми беше некаде крајот на втората сезона кога Скофилд ќе го надмудри Махоун, пред тоа и Келерман ќе сведочи со што се ослободени од обвинението, значи не мора повеќе да бегаат, се си дојде на свое место, но ... се случува катастрофа.
Овде многу се потресов, ова некаде 3-та сезона кога и ја отсекуваат главата на Сара и му ја праќаат на Линколн, овој нема сили да му ја каже вистината на Мајкл кога ќе го посети во затворот во Сона.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
eden bump na temava za serijava koja se ispisaja 180 strani..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Што ви текна темава да ја воскреснете :)

Kajgana Shop

На врв Bottom