Почнува во 18:30 и реприза имаш околу 01:25.Ауф лош термин ваљда ова сега е реприза од то преска во 18:15.. И заборајф да кажам, браво за преводот, камо за сите серии и филмови да имаше македонски превод.
Врати се една страна назад за преводите. А сезоните, по торенти.Кај може да ги симнам сите сезони од серијава и преводи ако има ?
Нема да биде тоа-тоа ако не ја догледаш цела серија.Случајно налетав на серијата, мислам дека на Пинк 15 гледав делови од 2 епизоди и се и заразив тотално. Ги симнав од нет сите епизоди. Најдобра серија некогаш што сум ја гледал, ова е зависност бетер од дрога, за 4-5 дена ги изгледав 3 - те сезони, можам да кажам само дека се ЕКСТРА, можеби третата сезона нешто послаба од првите две. И ја гледав првата епизода од 4-тата сезона, осеќам дека ќе биде големо разочарување од она што го видов и од она што го читам по форуми, сега не знам дали да продолжам да не си го нарушам впечатокот за серијата.
Без ралзика што читаш, догледај ја немат да зажалиш, ќе ти остани една од најубавите серии секако.Случајно налетав на серијата, мислам дека на Пинк 15 гледав делови од 2 епизоди и се и заразив тотално. Ги симнав од нет сите епизоди. Најдобра серија некогаш што сум ја гледал, ова е зависност бетер од дрога, за 4-5 дена ги изгледав 3 - те сезони, можам да кажам само дека се ЕКСТРА, можеби третата сезона нешто послаба од првите две. И ја гледав првата епизода од 4-тата сезона, осеќам дека ќе биде големо разочарување од она што го видов и од она што го читам по форуми, сега не знам дали да продолжам да не си го нарушам впечатокот за серијата.
Тоа е магијата на Prison Break. И Lost имаше слична магија... сеа за сеа според мене, ниту една нова серија ја нема оваа магија!И се заразив тотално. Ги симнав од нет сите епизоди. Најдобра серија некогаш што сум ја гледал, ова е зависност бетер од дрога
Spartacus.Тоа е магијата на Prison Break. И Lost имаше слична магија... сеа за сеа според мене, ниту една нова серија ја нема оваа магија!
Сега изгледај го The Final Break.Ја догледав и 4-тата сезона од Prison Break, Мислам дека вредеше но сепак не значи дека 4-тата сезона е на ниво на првите две, па и на ниво на третата сезона. Прмногу нелогичности и пресврти се случуваат, оние кои што загинаа во предходните сезони оживуваат, Сара не е мртва (иако си ја сакам нема логика нејзиното враќање) и оној Келерман кој што на почетокот беше главниот негативец сега се враќа просветлен, другите исто менуваат страна и се во екипата на Скофилд. Потоа и дејствието, за некаков уред Сцила, кој што го чува компанијата и ако го украдат компанијата ќе пропадне.
Значи ми изгледа дека малку повеќе ја префорсирале, не морало толку епизоди да направат, но сепак за мене останува најдобра серија што сум ја гледал некогаш, иако можеле малку повеќе да се потрудат и достојно да ја завршат серијата.
Што не ти е јасно околу серијава?eden bump na temava za serijava koja se ispisaja 180 strani..