Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Џабе и сто слики да ставите,се виде убаво на забавената снимка,немаше пенал, класично глумење,од страна на казорла.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.

Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?

:icon_mrgr:
Се плашиме да не се лутите пак ако го згрешиме воведот како за Ливерпул - МанУре. :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.796
Уффф денес се распука Торес ... ми мириса дека ќе се отвори човеков сега и ќе заврши како најдобар стрелец во Премиер Лига ... а да не зборам за тоа како ќе бидат и конкуренти за титула :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Шо ќе направат незнаат како се вика стадионот на Сити.:D За поставите да не правам муабет...

Јас ко го гледав мојот омилен тим (Сити), ти под маса простум стоеше.
...............................................................

Инаку, ние од Сити прајме тема за натпревари кои ги сметаме за дерби. Онака, достојни...

1:6 c'mon, srsly?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.

Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?

:icon_mrgr:
Зашто сум ја у групава?
Не сум за Сити.За Сити навивав само кога отпадна Челзи во ЛШ ама сега штом тепаа пак сум за Челзи.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.931
Поени од реакции
67.629
Јас ко го гледав мојот омилен тим (Сити), ти под маса простум стоеше.
...............................................................

Инаку, ние од Сити прајме тема за натпревари кои ги сметаме за дерби. Онака, достојни...

1:6 c'mon, srsly?
По твојава "логика" и Ел Класико не е дерби, аналогно на Special Five?

:facepalm:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Дечкото нема логика туку некоја болна потреба да јаде гомна за јунајтед не сум доктор али стручниот израз е доста познат.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Браво бе, секоја ви чест. Од толку њуркање на Суарез, Јанг и кој ли уште не, му се нас'скавте на Казорла како 100 пенали да одглумил!!!!!!!

Ич не сум горд на тоа што го направи, ама ми се напрае мерак и ние еднаш со судии да дадеме гол!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Браво бе, секоја ви чест. Од толку њуркање на Суарез, Јанг и кој ли уште не, му се нас'скавте на Казорла како 100 пенали да одглумил!!!!!!!

Ич не сум горд на тоа што го направи, ама ми се напрае мерак и ние еднаш со судии да дадеме гол!
На суарез го стрелаат со тегнало на пацки затоа така паѓа ... и него не му е лесно .

Член од
14 април 2012
Мислења
32.931
Поени од реакции
67.629

Не е еднаш, тоа е муабетот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom