Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
абе кој не прашува нас у врска со ова, па колку и да сме у право кај нив законите не се само испишани на хартија, него и се поштуваат а кој не ги поштува си е санкциониран. и тоа е тоа мораат да се прилагодат у спротивно ете црнчугиве како го користат тоа, одма ко девојчиња плачат како се понижени, угнетени бла бла бла.
дефинитивно џабе дискутирате кога сите добро знаеме каква е реалноста
Абе све то е многу убаво, али ја не реплицирам на ФА, ја реплицирав на членот кој го нарече Тери расист. А од Тери до расист далеку пат одење има, ако ФА го прогласува за расист, не мора и општеството да го прогласи нешто за што очигледно не е.

Значи запази ги зборививе - Не е расист! Не викам дека не кажал ништо навредливо на расна основа против црнчето. Упс! Сеа и ја сум расист...

Да де, за вас се е случајност .....
Како сакаш сфати го бе,според вас може и титулете и лш,ни са со помош на судие:eek:?Мислим ало,вие се буните појче него фановите на челзи.

Абе све то е многу убаво, али ја не реплицирам на ФА, ја реплицирав на членот кој го нарече Тери расист. А од Тери до расист далеку пат одење има, ако ФА го прогласува за расист, не мора и општеството да го прогласи нешто за што очигледно не е.

Значи запази ги зборививе - Не е расист! Не викам дека не кажал ништо навредливо на расна основа против црнчето. Упс! Сеа и ја сум расист...

Евра и Фердинанд изгледа случајно ги обвинија Суарез и Тери за расизамм (2ца клучни играчи за нивните екипи););)
Се е случајност во лигава.Од толку случајности изгледа почнаа фановите на 90% од екипите од Пл да халуцинираат.

За таа утакмица од неќна ќе ги цитирам Дрогба и Ешли Кол: It's a fucking disgrace & Bunch of twats. Не ми е јасно како навивачите на Јунајтед се гордеат со ваква „победа“ !? Ја би се срамел.

За таа утакмица од неќна ќе ги цитирам Дрогба и Ешли Кол: It's a fucking disgrace & Bunch of twats. Не ми е јасно како навивачите на Јунајтед се гордеат со ваква „победа“ !? Ја би се срамел.
Како вие се радувавте на титула подарена од копилето Еткинсон, така и ние можеме да се радуваме на оваа победа (гол од офсајд беше да, ама немаше ни пенал за нас).

И не ми спомнувај дека сте дале 100+ голови таа сезона, во одлучувачкиот натпревар за титула ни еба мајката Еткинсон...
м?

Како вие се радувавте на титула подарена од копилето Еткинсон, така и ние можеме да се радуваме на оваа победа (гол од офсајд беше да, ама немаше ни пенал за нас).

И не ми спомнувај дека сте дале 100+ голови таа сезона, во одлучувачкиот натпревар за титула ни еба мајката Еткинсон...
м?
И пак го забораваме ракометот на Македа? :) Нерегуларен гол постигна Челси, истото го направи и Јунајтед. И сеа идат муабетите: што ќе беше ако....

Плус неправедно исклучен Торес (кога веќе ги набројуваме грешките, иако ги имаше и повеќе од овие...)

Ја читам темава и нешто се прашувам,викате дека ферги бил алфа и омега у англија така?тогаш нешто стварно не ми е јасно.Како лани со евертон успеавмо да прокоцкамо водство од 4-2,а ферги да не интрвенира кај фа?
Koга ќе прочитам вакви коментари сваќам дека со деца не се прави издржан муабет и се прашувам дали воопшто вреди да се реплицира откако ќе им постираш неколку текстови поврзани за привилегиите на менју во лигата (кои да беа случајност ќе се повтореа еднаш или два пати, а не безброј пати, кои служат како докази за пишување на се подолги и подолги текстови на темата миленичето на ФА ) , и на крај добиваш одговор у стилот па зошто тогаш не ни помогнале тогаш и тогаш, зошто тогаш сме изгубиле, зошто тогаш вака ни направиле.
Абе деца, се слушате ли што зборите, како прво, не судат сите судии по наредба (малку се, но има некои што го задржале образот) , и како второ, па зар мислите дека тие работи така одат и на секој натпревар менју треба да добива помош и секоја година титула да освојува??? , немој не ме смејте, точно дека во последно време се повеќе се случуваат вакви настани (порано беа поретки и посуптилни), но неочекувајте помош за се и сешто од ФА , па и тие треба од време на врема да си го гледаат својот двор и угледот, или барем тоа што останало од него.

Koга ќе прочитам вакви коментари сваќам дека со деца не се прави издржан муабет и се прашувам дали воопшто вреди да се реплицира откако ќе им постираш неколку текстови поврзани за привилегиите на менју во лигата (кои да беа случајност ќе се повтореа еднаш или два пати, а не безброј пати, кои служат како докази за пишување на се подолги и подолги текстови на темата миленичето на ФА ) , и на крај добиваш одговор у стилот па зошто тогаш не ни помогнале тогаш и тогаш, зошто тогаш сме изгубиле, зошто тогаш вака ни направиле.
Абе деца, се слушате ли што зборите, како прво, не судат сите судии по наредба (малку се, но има некои што го задржале образот) , и како второ, па зар мислите дека тие работи така одат и на секој натпревар менју треба да добива помош и секоја година титула да освојува??? , немој не ме смејте, точно дека во последно време се повеќе се случуваат вакви настани (порано беа поретки и посуптилни), но неочекувајте помош за се и сешто од ФА , па и тие треба од време на врема да си го гледаат својот двор и угледот, или барем тоа што останало од него.
Ова деца ти е многу јако,жими све:eek:,јизвини колку години си?чисто онака ме интересира.Многу ме нервираат вакви типови ко тебе,затоа што у твојот пост забележувам арогантност,а тоа ужасно ме нервира.Со овја муабети што се водат овде,се доаѓа до закључок дека сите досегашни титуле,ни са освоени со помош на судие.Ја убаво си прашав ако смо толку големи миленичиња на фа,зошто не не спасија со евертон,дека нели тоа беше кључна утакмица за титулата.Знаеш ли колку пута смо биле и ние оштетени,па не смо плачеле толку.

Сакам да кажам едно нешто на фановите на Челзи,Арсенал,Ливерпул,Сити и кој се таму уште не изеде гомна за Јунајтед и поврзаноста со ФА и судиите во ПЛ. Како што поминува времево по утакмицата во неделата, така се повеќе се гледа вистинската причина за сите овие реакции и плукања по Јуанјтед.Ако навивачиве на Челзи беа директно засегнати со ситуацијата и имаат право да реагираат, да се бунат, да плачат и ред со ред, сите останати си патите од комплекс према Јунајтед и од мака што вашиот клуб никогаш нема да биде успешен како што е Јунајтед на сите полиња денес.Бидете ми живи,здрави,весели и продолжете со плачење и плукање затоа што тогаш Јунајтед е најсилен! GGMU!

Абе не влагајте во филм дека ФА толку им помага како некоја завера. Проблемот е што во повеќе дорбиња јунајтед имале “помош“ па затоа ги знаеме и сме ги виделе. И многу субјективно се гледа а не објективно. Можеби има притисоци од фергусон и слично ама неможе само јунајтед да контролира се. Како тоа другите клубови чутат ако е така. Јас ама ич не ги сакам јунајтед затоа што неколку пати против арсенал се “спасиле“ поради такви одлуки но ако замислим на Арсенал им се дешавале такви пропусти и против други екипи па никој не правел завери за тоа. Проблемот е што има фанови на двете екипи па се контраме а од другите нема и никој не оспоруа за тоа. Али тука има дечишта кои се паљат ко мајмуни на банани и почнуваат да вреѓаат да пцујат не гледајчи од друг агол.

За натпреварот Челзи одигра подобро али јбг манчестер победи кој имаат таква ѕвезда да победат и кога се мизерни. Затоа и многумина не ги сакаат. Грешките на судиите не би ги нарекол грешки иако не мораше да му даде на Торес втор жолт иако за симулација се дава само ако судијата убаво види дека имало контакт. Можеше според мене да остави да продолжи играта затоа што топката заврши кај играчите на манчестер и тоа да биде како “предност“.

И пак го забораваме ракометот на Македа? :) Нерегуларен гол постигна Челси, истото го направи и Јунајтед. И сеа идат муабетите: што ќе беше ако....

Плус неправедно исклучен Торес (кога веќе ги набројуваме грешките, иако ги имаше и повеќе од овие...)
Не за нерегуларниот гол бе, ги сокршија играчите цел натпревар, стартови летаа на сите страни, ама Еткинсон се правеше на Тошо.
Ама ај да не се навраќам на тие глупости, работата ми беше како што вие сте можеле да се радувате тогаш на таква победа, и ние можеме сега.

КРАЈ!

Сакам да кажам едно нешто на фановите на Челзи,Арсенал,Ливерпул,Сити и кој се таму уште не изеде гомна за Јунајтед и поврзаноста со ФА и судиите во ПЛ. Како што поминува времево по утакмицата во неделата, така се повеќе се гледа вистинската причина за сите овие реакции и плукања по Јуанјтед.Ако навивачиве на Челзи беа директно засегнати со ситуацијата и имаат право да реагираат, да се бунат, да плачат и ред со ред, сите останати си патите од комплекс према Јунајтед и од мака што вашиот клуб никогаш нема да биде успешен како што е Јунајтед на сите полиња денес.Бидете ми живи,здрави,весели и продолжете со плачење и плукање затоа што тогаш Јунајтед е најсилен! GGMU!
:vozbud: NЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:

Патетично, поработи на варијацијата на зборови.

1. Јунајтед е успешен само во Премиер Лига, каде што Фергито има најголемо влијание.
2. Никој не ве мрази пошто демек сте "најсилни", туку пошто све од управа до играчи се прави педерчиња, потпомогнати од други авторитети, и успесите ги кројат на идентично педерски начин.
3. NEEEEE SMEEEE ISKOMPLEKSIRANIII BEEEEEE.
4. Мојот клуб бил и продолжува да биде поуспешен од manure, нашата историја се темели на долгогодишни легенди, играчи, тренери, менаџери, во голем период од историјата и тие личности се во огромен број и се успешни на сите полиња. За разлика од тоа, manure својот успех го гради на само еден човек кој е успешен во само едно поле. Ти нормално нема да се согласиш со ова, али кој ќе биде у право ќе дознаеме по напуштањето на клубот на тој човек.

До тогаш.... GGMUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :vozbud:

Ај оставете тоа сега, кажете каков состав очекувате да извади фергусон утре?
Јас од Ди Матео ова го очекувам:

Турнбул​
Азпиликета - Луиз - Кејхил - Бертранд​
Ромеу - Рамирес​
Мозес - Мата - Марин​
Стариџ​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom